Skip to content Skip to navigation
×
Profiteer van exclusieve acties Persoonlijke aanbiedingen Laat je inspireren Schrijf je in voor de JC nieuwsbrief en ontvang 10% korting!
Schrijf je in voor de JC nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

JC-Subbanner-1170x250-Women3.jpg

Straight Fit Jeans voor Dames

Hou je niet zo van een strak zittende dames jeans en ga jij liever comfortabel? Ga dan voor een dames jeans met een straight fit, dit is dan zeker de perfecte fit voor jou! De straight fit dames jeans valt ruimer op het bovenbeen en heeft een rechte pijp, hierdoor valt de straight fit dames jeans wat losser op de kuit en enkel. De straight fit jeans voor dames is een model wat past bij elke lichaamsbouw en is dus perfect voor elke vrouw . Ga jij voor een straight fit jeans voor dames? Neem dan een dames jeans met een oranje label, deze jeans hebben een straight fit.

De comfortabele straight fit jeans voor dames is een echte klassieker en is elk seizoen weer een musthave voor de kledingkast van een vrouw. Ook straight fit dames jeans zijn er in veel verschillende wassingen en met verschillende finishes. Zo is er voor elke vrouw de perfecte jeans. Bij Jeans Centre krijg je een deskundig advies en helpen wij jou met het zoeken van de perfecte jeans. Je kunt jouw straight fit dames jeans ook gemakkelijk online bestellen.