Skip to content Skip to navigation

Make a wish

Deze kerst lanceren we in samenwerking met Make-A-Wish Nederland de ‘goede kersttrui’. De samenwerking heeft als doel: Make-A-Wish een hart onder de riem te steken. De opbrengst van elke verkochte trui helpt de wensen van zoveel mogelijk kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte te realiseren. Van elke verkochte ‘goede kersttrui’ wordt 50% gedoneerd aan Make-A-Wish Nederland.

 
 

Het idee voor de ‘goede kersttrui’ is ontstaan naar aanleiding van de populaire ‘foute kersttruien’ trend. Wat een populair thema is voor veel feestjes in december. De ‘goede kersttrui’ viert de positieve gedachte van de feestdagen en benadrukt dat dit de periode is voor barmhartigheid en compassie naar de medemens.

De ‘goede kersttrui’ is er voor zowel dames als heren. Beide truien zijn gemaakt van organisch katoen.

Met deze samenwerking slaan alle partijen de handen ineen om zoveel mogelijk geld op te halen voor Make-A-Wish. De Make-A-Wish X Jeans Centre ‘goede kersttrui’ kost €39,99 en verkrijgbaar in de maten XS t/m XXL voor dames en voor heren in XS t/m XXXL. Vanaf 6 december 2018 zijn de truien exclusief te koop in de 100 Jeans Centre filialen door heel Nederland en online in de webshop.

Heb je al een goede kersttrui gekocht?

Inspireer dan anderen en deel jouw goede kersttrui op Instagram of Facebook met #GOEDEKERSTTRUI en tag @jeanscentre en @makeawish.nl.