Skip to content Skip to navigation

Make a wish

In samenwerking met Make-A-Wish lanceerde Jeans Centre in december 2018 de 'goede kersttrui'. Goededoelenorganisatie Make-A-Wish laat wensen van (ongeneeslijk)zieke kinderen uitkomen. Een missie die wij als Jeans Centre omarmen en ons steentje graag aan bijdragen. Bij elke verkoop van de 'goede kertstrui' is de helft van de opbrengst aan Make-A-Wish gedoneerd. Dat het tot nu toe een succes is, blijkt wel uit de opbrengst van 25.000 euro (tot nu toe).

 
 

Waarom de 'goede kersttrui'?

Na alle 'foute kersttruien' op vele borrels en feestjes, leek het ons goed om een 'goede kersttrui' te ontwikkelen. Kerst staat in het teken van positieve gedachten, barmhartigheid en compassie voor de medemens. Al deze traditionele kerstgedachten zijn verwerkt in de ontwikkeling van de trui en daar is de 'goede kersttrui' in samenwerking met Make-A-Wish door ontstaan.

Waar kan ik de 'goede kersttrui' kopen?

De 'goede kersttrui' is exclusief te koop in alle 100 Jeans Centre filialen door heel Nederland en uiteraard online in de webshop.

Voor wie is de 'goede kersttrui' beschikbaar?

Er is een dames en heren variant van de 'goede kersttrui' beschikbaar in de maten XS t/m XXXL.

Heb je al een goede kersttrui gekocht?

Inspireer dan anderen en deel jouw 'goede kersttrui' op Instagram of Facebook met #goedekersttrui en tag @jeanscentre en @makeawish.nl.