Menu
WINKELMAND
0
0.-
INLOGGEN
ZOEK WINKEL

Shop nu in onze JEANS SALE met korting TOT 50% | Shop Dames - Heren - Meisjes - Jongens

Garcia 50 jaar!

“Inclusiviteit is belangrijk om je identiteit goed uit te drukken.” 

Familieleden zijn bloedverwanten, vrienden zijn familieleden die je zelf kiest. Het maakt niet uit wie onderdeel uitmaakt van jouw familie, het is belangrijk om een échte connectie met hen aan te gaan. Daarom hebben een gloednieuwe jeans gecreëerd voor de hele familie. Meet our ageless jeans!  

 

Eén jeans, eindeloze mogelijkheden 

Iedereen heeft een unieke stijl. Onze ageless jeans is het blauwe canvas voor iedereen die zichzelf wil uiten. Ongeacht je leeftijd, geslacht, afkomst, klasse of stijl. De ‘Maurizio’ en ‘Isabella’ jeans zijn ontworpen voor een breed scala aan maten en stijlen. Wat is jouw stijl?  

 

"Je kunt letterlijk in deze jeans leven." 

High waste, lichtblauw van kleur en afgewerkt met onze iconische koperen knopen. Zowel de mom als dad fit is comfortabel en kan elke dag worden gedragen. Of je nu een klassieke of stijl wil creëren. Je kunt onze ageless jeans op elke manier stylen, dragen en combineren!  

 

“Als ik een jeans draag kan ik doen wat ik moet doen terwijl ik er goed uitzie.”  

Onze ageless jeans voelt zo comfortabel als een tweede huid, waardoor je een gevoel van vrijheid ervaart. Draag jouw exemplaar met een mooie blouse op een werkdag. Combineer ‘m met een wit T-shirt tijdens een relaxed middagje op de bank. Draag jouw jeans met een warme trui om te genieten van een wandeling in het park. Stijl ‘m met een paar hakken voor een onvergetelijke date. Kortom: de ‘Maurizio’ en ‘Isabella’ zijn de key pieces die tot de garderobe van ieder gezinslid toebehoren.  

  

"Eén spijkerbroek, een miljard verhalen." 

Als iemand langsloopt die dezelfde jeans draagt, voel je meteen een connectie. Net als familieleden die weerspiegelen wie je werkelijk bent, vormen onze jeans onze jeugd, lichaam, stijl en verhaal. Wij geloven dat jeans de meest draagbare vorm van zelfexpressie is. En hoe kun je beter laten zien wie je werkelijk bent dan met onze tijdloze jeans? 


OVER JEANS CENTRE