Skip to content Skip to navigation
×
Profiteer van exclusieve acties Persoonlijke aanbiedingen Laat je inspireren Schrijf je in voor de JC nieuwsbrief en ontvang 10% korting!
Schrijf je in voor de JC nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Make a wish

 

Let op: Deze actie is gesloten.

De winnaars hebben inmiddels bericht ontvangen.

Valentijnsdag 2019 is: liefde voor jouw favoriete jeans!

Schrijf je tussen 8 en 14 februari 2019 in en maak kans op 1 van de 14 jeans! 

Meedoen is simpel, laat hier jouw gegevens achter en je ontvangt van ons een bevestiging per mail inclusief een kleine valentijnsverrassing.

Alle 14 gelukkigen gaan samen met de jeansspecialist in hun favoriete Jeans Centre winkel op zoek naar de perfecte jeans match! 
Als dat geen jeansliefde op het eerste gezicht wordt...

 

Actievoorwaarden: Meedoen aan deze actie kan t/m 14 februari 2019. De winnaars van de actie krijgen bericht op 15 februari 2019. Jeans naar keuze afhankelijk van voorraad. Jeans Centre heeft het recht om de actie, naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving, te beëindigen (ook tijdens looptijd van de actie), te onderbreken of te wijzigen en/of de actievoorwaarden te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn jegens de deelnemers. Zet- en drukfouten zijn bij alle actievoorwaarden voorbehouden. Niet inwisselbaar voor geld. Over de uitslag van de actie kan niet worden gecorrespondeerd.