Skip to content Skip to navigation

POP-UP PINKSTER OUTLET | UP TO -70%SHOP NU

Garcia Jassen

Het kan soms moeilijk zijn een mooie passende jas te vinden. Bij Jeans Centre is dat geen probleem met de Garcia jassen. Een Garcia jas kun je vinden in verschillende pasvormen, lengtes, kleuren, fabrics, noem maar op! Er is zo veel keuze dat het gemakkelijk is een passende jas te vinden naar jouw wensen.

Kies voor een dikke Garcia winterjas met stoere details voor een casual outfit. Je kunt ook voor een mooie trenchcoat gaan om een zakelijke outfit af te maken. Mannen kunnen kiezen voor een gaaf bomberjack, combineer dit met een destroyed jeans voor een stoere streetlook. Ook voor mannen zijn er zakelijke Garcia jassen. Kies voor een aansluitende pasvorm en een zachte stof met weinig details voor over je zakelijke outfit heen.

Je kunt jassen gaan passen in de winkel en met het advies van het personeel een geschikte Garcia jas in jouw stijl uitkiezen. Je kunt natuurlijk ook een Garcia winterjas bestellen in de webshop. Bepaal zelf wanneer je zoekt en besteld. Je hoeft ook nog eens géén verzendkosten te betalen. Vind je de jas zelfs te warm? Dan kun je kosteloos je gekochte items naar ons terugsturen.