Banner

Slim fit

Slim fit jeans voor dames

Misschien wel een van de meest populaire fit jeans voor is de slim fit jeans. Deze jeans heeft een van de populairste pasvormen. De slim fit jeans is een variant op de skinny jeans. De broek is namelijk een wat strakker aansluitende broek bij de bovenbenen en loopt smal af, daar waar de skinny fit ook strak zit om je enkels. Door de hoeveelheid stretch dat een slim fit broek vaak heeft zit deze jeans ook nog eens heel comfortabel!  

Bekende jeans modellen met deze fit zijn de LTB Aspen en LTB Zena.

Slim fit jeans in verschillende kleuren en maten

De slim fit jeans voor dames is een jeans waar je veel mee kunt. Door te combineren met diverse bovenstukken zoals een t-shirt of juist een blouse creëer je direct een verschillende uitstraling. Neem een zwarte slim fit broek voor dames voor een wat nettere gelegenheid of combineer de slim fit jeans met sneakers voor een casual look. De waistmaat of taillemaat die wij aanbieden zijn maat 24 tot en met maat 36. Ook hebben wij enkele grote maten jeans vanaf maat 44, 46, 48, 50 en maat 52. De lengtematen die wij aanbieden zijn 28, 30, 32, 34, en 36. De beschikbare maten kunnen verschillen per collectie en model jeans.

Met de verschillende stijlen en kleuren slim fit jeans is eindeloos te variëren. Niet zo gek dat dit een van de meest populaire dames jeans is op dit moment!

Houd je van een smalle jeans maar wil je ook eens wat anders proberen? Kijk dan eens tussen onze boot fit jeans voor dames of kies juist voor de flared fit. Deze twee jeans lopen net wat meer uit vanaf het bovenbeen naar de enkel als een slim fit jeans. Als je de jeans graag helemaal aangesloten aan je benen wilt dragen dan is een skinny fit jeans de beste jeans voor jou.

Jouw slim fit jeans koop je bij Jeans Centre

Koop je voor het eerst jouw slim fit jeans bij Jeans Centre? Dan is het handig om te weten welke maat je nodig hebt. Een spijkerbroek slim fit voor dames is gewoon in je eigen maat te bestellen. Twijfel je toch nog? Dan is onze maattabel daar om jou te helpen kiezen bij de juiste maat. En als de slim fit broek toch nog wat te groot of te klein is, is deze gemakkelijk om te ruilen of te retourneren! Shop jouw jeans gemakkelijk online of kom langs in een van onze winkels.

Social network icon
Social network icon
Social network icon
Social network icon
jc nieuwsbrief