Single Banner Image Mobile

Jeans Centre is 45 jaar geleden opgericht, vanaf de oprichting rollen jeans in alle soorten en maten dagelijks over de toonbank. In elke willekeurige winkelstraat wordt je overrompeld door jeans! Dit tijdloze kledingstuk domineert het Nederlandse straatbeeld, en Jeans Centre heeft hier een groot aandeel in! Jeans Centre opereert voornamelijk in het denim fashion middensegment en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de winkelstraten van heel Nederland. Jeans Centre telt inmiddels bijna 100 fysieke winkels en samen met de snelgroeiende online webshop richt Jeans Centre zich op een casual, trendvolgende maar ook loyale consument met focus op denim, aangevuld met een tijdloos, relevant en betaalbaar seizoen-modeaanbod voor dames, heren en kinderen.

Ons geheim? De perfecte jeans vinden is geen makkie, en dat begrijpen we. Daarom proberen we onze klanten op zo’n deskundige en vriendelijk mogelijke manier te helpen aan the perfect fit. Met liefde voor denim en de denimdragers: Jeans Centre is there for you!

GESCHIEDENIS

Opgericht in Breda met de eerste winkel genaamd 'Koko Blue'. In de jaren tachtig volgen de Jeans Centre winkels.Het bedrijf werd overgenomen door Euretco en worden ook de overige winkels uit de Brander group onder de naam Jeans Centre voortgezet. Later, onderdeel van de JOG Group, versnelt de groei van het bedrijf en introduceert het een nieuw logo, nieuw winkelconcept en een webshop. Ook lanceert het merk zijn kenmerkende halfjaarlijkse commerciële initiatief 'De Denim Market' en zijn loyaliteitsprogramma 'JC Friends'.

Ontwikkelt de retailer een succesvol CRM-systeem, ontwikkelt het zijn winkelconcept verder, introduceert zijn eigen app, een tool voor jeansadviseurs en gaat omni-channel.


Jeans Centre opent de nieuwste flagship-store in Den Haag met een verhoogd design en winkelbeleving met ene koffiecorner, Jeans atelier, zithoek en indrukwekkende denimwand.


Vierde wij, de jeansspecialist, ons 45 jarige verjaardag!

Single Banner Image Mobile

Het merk streeft ernaar een top-of-mind positie te behouden voor de 'jeansspecialist' door middel van een breed scala aan denimaanbod en denimaanbiedingen, een onberispelijke en persoonlijke service en expertise, gratis aanpassingen ter plaatse in ons jeans atelier en een gezellige koffiecorner.

Behandel elkaar met respect en vriendelijkheid, je wordt gewaardeerd zodat je lekker in je vel zit en je op je gemak kunt voelen.

Wees je beste zelf en inspireer en ondersteun anderen om je heen om hetzelfde te bereiken.

Wees jezelf, vier en omarm je individualiteit.

Wees dienstbaar en proactief, doe net dat beetje extra om alle klanten tevreden te stellen.

Social network icon
Social network icon
Social network icon
Social network icon
jc nieuwsbrief