Logo

VEELGESTELDE VRAGEN

AL JOUW VRAGEN OVER HET JC FRIENDS PROGRAMMA:

Welke voordelen heb ik als JC Friend?

Als JC FRIEND profiteer je van veel voordelen: een welkomstcadeau, spaar voor korting bij elke aankoop (zowel in onze winkels, als op onze webshop en de app, en óók op sale-artikelen en speciale aanbiedingen), exclusieve VIP uitnodigingen, verrassing op onder andere je verjaardag, persoonlijke kortingen en het laatste denim- & fashionnieuws. En we hebben nog veel meer verrassingen voor je…

Hoe word ik JC Friend?

Het is heel eenvoudig om JC FRIEND te worden. Je kunt je aanmelden in de winkel of op de webshop.

In de winkel: Vraag bij het afrekenen het JC Friends lidmaatschap aan bij een medewerker. Op basis van jouw e-mailadres kan de medewerker jou direct aanmelden!

In de webshop: Meld je bij het afrekenen aan voor het JC FRIENDS programma, in de eerste stap van het check-out proces. Jouw JC Friends account is dan direct actief.

Kan ik gratis JC Friend worden?

Ja zeker, je kunt gratis JC friend worden bij een aankoop in een van onze winkels of op de webshop. Vanaf dan spaar je punten over al je volgende aankopen.

Waar is het JC Friends membership geldig?

Het JC Friends Membership is geldig op onze webshop en in alle Nederlandse Jeans Centre Stores, inclusief Outletstore Rosada.

Kan ik mijn JC Friends membership opzeggen?

Je kunt altijd je JC FRIENDS MEMBERSHIP opzeggen. Dit doe je door contact op te nemen met de klantenservice. Na beëindiging is de JC FRIENDS MEMBERSHIP niet meer geldig en vervallen jouw gespaarde punten en openstaande kortingen. We raden je daarom aan om eventueel (gespaard) kortingstegoed te gebruiken voor opzegging van jouw JC FRIENDS ACCOUNT.

Kan ik mijn JC Friends membership opzeggen?

Je kunt jouw gegevens wijzigen door in te loggen op jouw account. Daarnaast kun je je gegevens wijzigen door contact op te nemen met onze klantenservice of een van onze winkels te bezoeken.

Wat moet doen als ik twee JC Friends accounts heb?

Voor het samenvoegen van twee JC Friends cards neem je contact op met onze klantenservice of bezoek je een Jeans Centre Store.

Hoe kan ik mij uitschrijven voor de nieuwsbrief?

Om je uit te schrijven voor onze nieuwsbrief, klik je op de link onderaan in de nieuwsbrief. Je bent dan uitgeschreven voor onze (wekelijkse) nieuwsbrieven. We versturen je dan wel nog een e-mail wanneer er een persoonlijke kortingsvoucher voor je klaarstaat (bijvoorbeeld op je verjaardag). Als je deze berichten ook niet meer wilt ontvangen, dien je je af te melden als JC Friends


AL JOUW VRAGEN OVER GESPAARDE PUNTEN:

Hoe spaar ik voor punten?

Je spaart bij elke aankoop in de Jeans Centre Stores of in onze webshop voor punten met jouw JC Friends Account. Voor elke netto euro die je besteedt, ontvang je 1 punt. Geef je bijvoorbeeld €10.- uit, dan ontvang je 10 punten. Daarnaast kun je sparen voor extra punten door je JC Friends Profiel in te vullen naar aanleiding van onze welkomstmail en door deel te nemen aan (win)acties. JC Friends sparen ook 5 punten per gelezen nieuwsbrief. Hiervoor klik je op de actiebanner onderin een nieuwsbrief. Ook kunnen JC Friends 20 punten sparen bij het gebruik van de Click & Collect in de webshop. Wanneer je extra punten kunt verdienen, wordt dit duidelijk gecommuniceerd.

Wat moet ik doen om punten te sparen op mijn aankopen?

In Jeans Centre Stores worden punten uitsluitend toegekend wanneer je jouw e-mailadres aan ons hebt doorgegeven zodat wij je hierop kunnen vinden in ons kassasysteem. Voor het toekennen van punten op aankopen in onze webshop, log je in op jouw JC FRIENDS account. Heb je nog nooit eerder als JC Friend een webshopbestelling gemaakt? Dan kun je direct een account aanmaken.

Hoeveel is een punt waard?

Eén punt is €0,05 waard.

Hoe lang zijn gespaarde punten geldig?

Gespaarde punten vervallen op het moment dat je een JC Cheque ontvangt (100 punten per €5.- korting). De resterende punten vervallen op het moment dat je JC FRIENDS account één jaar niet gebruikt is. Ook bij de beëindiging van (deelname aan) het JC FRIENDS programma vervallen de gespaarde punten.

Spaar ik ook punten op aankopen binnen de webshop?

Voor het toekennen van punten op aankopen in de webshop, log je met het e-mailadres waarop het JC FRIENDS ACCOUNT geregistreerd staat in, bij het afrekenen van jouw aankoop.

Waar kan ik zien hoeveel punten ik heb gespaard?

Je puntensaldo kun je hier zelf opvragen, bij onze klantenservice of in een van onze winkels.

Wat gebeurt er met mijn punten als ik een aankoop retourneer?

Bij het retourneren of ruilen van artikelen, worden de betreffende punten in mindering gebracht op de JC FRIENDS CARD. Indien de betreffende aankoop gedeeltelijk betaald is met een JC Cheque, worden de verzilverde punten bijgeboekt op verzoek van de JC FRIEND. Je mailt hiervoor naar klantenservice@jeanscentre.nl.

Mijn punten saldo klopt niet, hoe kan dat?

Het kan twee werkdagen duren voordat de gespaarde punten worden bijgeschreven. Daardoor kan het voorkomen dat je puntensaldo nog niet klopt. Maar je kunt natuurlijk altijd even contact opnemen met onze klantenservice.

Ik ben punten misgelopen, wat nu?

Je kunt tot 30 dagen na de aankoop jouw punten laten bijschrijven. Neem hiervoor contact op met de klantenservice of bezoek een Jeans Centre Store. Om je misgelopen punten bij te schrijven, hebben wij nodig: het bonnummer, bonbedrag de bondatum en het filiaal van jouw aankoop.

AL JOUW VRAGEN OVER PERSOONLIJKE KORTINGSVOUCHERS:

Wanneer ontvang ik een JC Cheque?

Bij 100 punten ontvang je per e-mail een JC Cheque ter waarde van €5.-. Wij versturen alle JC Cheques één keer per maand. Bij meer dan 100 punten, ontvang je een JC Cheque in een veelvoud van €5.-, met een maximale korting van €50.-! Jouw JC Cheque is drie maanden geldig. Als je jouw JC Cheque niet verzilvert, komt de JC Cheque (en daarmee de punten) te vervallen.

Dit zal de eerstvolgende keer dat vouchers worden toegekend zal zijn op 26 april 2024

Kunnen persoonlijke kortingsvouchers omgewisseld worden voor contant geld?

Persoonlijke kortingsvouchers (waaronder JC Cheques) zijn niet inwisselbaar voor contant geld.

Hoe ontvang ik een persoonlijke kortingsvouchers?

Je ontvangt jouw persoonlijke kortingsvouchers (waaronder JC Cheques) per e-mail, waarbij je zelf verantwoordelijk bent voor het verstrekken van een actueel en correct e-mailadres.

Wanneer krijg ik mijn vouchers toegekend?

De punten worden eens per maand omgezet naar vouchers.
De nieuwe vouchers worden op 26 april 2024 toegekend.

Hoe lang zijn mijn persoonlijke kortingsvouchers geldig?

Dit verschilt per korting. De JC Cheques zijn 3 maanden geldig na uitgiftedatum. De exacte geldigheidsdatum van een persoonlijke kortingsvouchers staat altijd in de betreffende e-mail vermeld.

Kan ik een persoonlijke kortingsvoucher combineren met afgeprijsde artikelen?

Bekijk hier alle actievoorwaarden. Online kun je maar één voucher-/kortingscode per bestelling inleveren.

Hoe verzilver ik een persoonlijke kortingsvoucher?

Je kunt jouw persoonlijke kortingen (waaronder JC Cheques) verzilveren in al onze winkels en op de webshop. Als je de vouchercode online wilt gebruiken, dien je eerst in te loggen. Vervolgens ga je naar je winkelmandje en zie je links onderin ‘Kortingscode’ staan. Hier kun je de vouchercode invoeren. De korting wordt dan verrekend.

Wat als mijn voucher-/ kortingscode online niet werkt?

Ben je ingelogd voordat je de voucher-/ kortingscode hebt ingevoerd? Zo ja, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Wat gebeurt er als ik mijn JC Cheque niet gebruik?

Dan vervalt je JC Cheque en daarmee ook je gespaarde punten.

Krijg ik ook punten als ik een JC Cheque inwissel?

Ja, je spaart punten over het netto besteedde bedrag. Oftewel, het aankoopbedrag minus de waarde van de JC Cheque.

Kan ik mijn JC Cheque ook gedeeltelijk verzilveren?

Nee, het is niet mogelijk om een JC Cheque gedeeltelijk te verzilveren.

Geldt er een minimale besteding bij de verzilvering van de JC Cheque?

Een JC Cheque geldt op al je aankopen. Wel hanteren wij een minimale bestedingswaarde van €15,-. Deze moet gehaald worden na aftrek van eventuele vouchers en te verrekenen kortingen.

Ik ben vergeten mijn voucher-/kortingscode te gebruiken voor mijn online bestelling. wat moet ik doen?

Je kunt dan contact opnemen met onze klantenservice. Wij zullen deze korting dan achteraf verrekenen.

Kan ik meerdere voucher-/ kortingscodes tegelijk verzilveren?

Dit kan wel in onze winkels. Op de webshop is het technisch niet mogelijk.

Is jouw vraag niet beantwoord? Stel de vraag gemakkelijk via Whatsapp: +31850013014, of mail ons klantenservice@jeanscentre.nl 
Wij zijn bereikbaar binnen openingstijden en doen onze uiterste best om jouw vraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Social network icon
Social network icon
Social network icon
Social network icon
jc nieuwsbrief