Banner

Tapered fit

Tapered jeans voor heren

Houd je niet zo van een te strakke jeans en ga jij liever voor een jeans met een ruimere pasvorm? Kies dan een heren jeans met een tapered fit. Het model van de tapered fit jeans voor heren valt losser op het bovenbeen en heeft een taps toelopende pijp. Deze fit, waarmee je een slank silhouet behoudt, blijft een klassieker en zit daarnaast erg comfortabel doordat de fit dus wat losser valt op de bovenbenen.

Tapered fit jeans in verschillende kleuren en wassingen

In ons assortiment vind je de tapered jeans in verschillende kleuren en wassingen, zodat deze altijd te combineren is met jouw kleding die je al in de kast hebt hangen. De wassingen van de jeans gaan van light used tot aan vintage used en de kleuren variëren van licht naar donker in zowel blauw als grijs. Een groot voordeel van de tapered jeans is  dat deze te combineren is met alles. Kies voor een plain t-shirt of sweater en creëer de basic look of combineer de jeans juist met een overhemd en je bent helemaal klaar voor de casual friday.

Koop je tapered jeans bij Jeans Centre

Jeans Centre heeft een divers aanbod tapered fit jeans voor heren van verschillende merken Cars, García Jeans en Wrangler en de jeans zijn altijd volgens de laatste trends van dit seizoen. Wil je de broek graag eerst passen voordat je hem aanschaft? Kijk dan in de winkels naar de jeans met een lichtblauw label. Dit kleur label geeft het model tapered jeans aan. Kom je er toch niet uit? Vraag dan een van onze jeansspecialisten voor advies met betrekking tot de maat, kleur en trends voor deze broek.

Weet je al welke maat en kleur je wilt hebben? Bestel dan gemakkelijk online jouw nieuwe jeans. Laat je op de webshop van Jeans Centre inspireren door de mooiste tapered fit jeans voor heren en bestel direct jouw favoriet! Toch op zoek naar een ander model? In ons assortiment vind je verder skinny fit jeans, slim fit jeans en regular fit jeans, zodat er altijd een model bij zit waarin jij je comfortabel in voelt.


Social network icon
Social network icon
Social network icon
Social network icon
jc nieuwsbrief