Skip to content Skip to navigation
JC-Subbanner-1170x250-Garcia.jpg

Een dames jas is het item om je outfit af te maken en fashionable over straat kunt gaan. Een jas is een belangrijk item, hij moet comfortabel en lekker warm zijn en moet er ook nog eens leuk uitzien.

Jeans Centre heeft een ruim assortiment dames zomerjassen en dames winterjassen volgens de laatste trends van het seizoen. De winterjassen voor dames van Jeans Centre zijn warm en comfortabel en zijn vaak waterdicht en hebben een handige ritssluiting. De zomerjassen voor dames bij Jeans Centre zijn licht en handig in gebruik. Zo ben jij heel het jaar van een comfortabele dames jas voorzien! Ook zijn er bij Jeans Centre veel verschillende dames jacks verkrijgbaar zoals leuke bomber jacks, leren jasjes en spijkerjasjes om jouw outfit af te maken. Deze dames jacks zijn te dragen in de zomer of voor als het wat kouder wordt als colbert voor over een T-shirtje.

Een mooie dames jas zegt iets over de persoonlijkheid van de vrouw. De stijlvolle dames jassen van Jeans Centre zijn echte fashion items. Ga voor een dames jas die jou past. Kies uit verschillende modellen zoals een gewatteerde jas, een parka, een fake fur jas of een nette jas.