Skip to content Skip to navigation
JC-Subbanner-1170x250-Garcia.jpg

Een jas zorgt ervoor dat jij comfortabel de deur uit gaat, een mooie heren jas is een aanvulling op je outfit. Jeans Centre heeft altijd genoeg leuke winterjassen voor heren en zomerjassen voor heren in het assortiment. Een goede heren jas gaat langer dan één seizoen mee en zorgt ervoor dat jij fashionable over straat kunt. Een heerlijk warme winterjas voor heren hebben we in veel verschillende modellen zoals een trendy parka, stoere leren jacks en elegante nette overjassen.

Ook zijn er verschillende modellen zomerjassen voor heren zoals stoere bomber jacks, body warmers en leren jacks. Jeans Centre heeft ook stoere denim jackets in de collectie. Deze kunnen in de winter binnen gedragen worden voor een stoere look en in de zomer kunnen deze als jack gedragen worden.

Onze heren jassen hebben verschillende handige features zoals een capuchon, zakken en knoop of ritssluitingen. Zo zijn de heren jassen van Jeans Centre comfortabel in gebruik. Vindt bij Jeans Centre heren jassen voor elk seizoen. Kies uit een divers assortiment met veel verschillende kleuren en type. Jeans Centre heeft heren jassen van de merken: Cars, Chief, García Jeans, Pilot en Rockford Mills. Shop heren jassen volgens de laatste trends van dit seizoen bij Jeans Centre!