Brrrr, koud buiten? Maak het binnen gezellig en geniet samen van lekker eten. Daar hoef je de deur niet voor uit: het enige wat jij hoeft te doen, is de maaltijd bereiden - en dat is zo gepiept.

Niet gewonnen? Niet getreurd, je krijgt tot wel € 95 korting op HelloFresh! 

Als Jeans Centre-klant krijg je nu exclusief tot wel € 95 korting* op je eerste 4 HelloFresh Boxen. Klik op de onderstaande link en vul de code HELLOJEANS in bij het afrekenen.

Single Banner Image Mobile

*Actievoorwaarden: Bij het inwisselen van de kortingscode ga je een flexibel doorlopend lidmaatschap aan en krijg je tot € 95 korting verdeeld over je eerste 4 boxen: € 20-50 op box 1, € 10-20 op box 2, € 10-15 op box 3 en € 5-10 op box 4. De korting is afhankelijk van de grootte van je box. De eerste bezorging is gratis, daarna betaal je bezorgkosten. De kortingscode is enkel voor nieuwe klanten. De korting geldt voor de maaltijdbox excl. toeslagen of extra producten. Opzeggen en pauzeren kun je afhankelijk van de bezorgdag uiterlijk 3 tot 6 dagen voor de bezorging doen. Op het lidmaatschap geldt een herroepingstermijn van 14 dagen. Ga voor meer informatie hellofresh.nl/algemene-voorwaarden

Social network icon
Social network icon
Social network icon
Social network icon
jc nieuwsbrief