Menu
WINKELMAND
0
0.-
INLOGGEN
ZOEK WINKEL

Shop nu in onze SALE met korting TOT 70% | Shop Dames - Heren - Meisjes - Jongens

Adventskalender | There for the Party Season | Jeans Centre

Het is december en dat betekent dat de mooiste tijd van het jaar voor de deur staat. Reden genoeg om samen in de kerstsferen te komen. Sinds dit hét seizoen is van delen, geven we de leukste cadeaus weg door middel van onze Festive Countdown Adventskalender. Door iedere dag tot kerst een deurtje te openen waar een kortingscode, prijs of verrassing achter verschuilt, maak je kans op de leukste cadeaus én vliegen de dagen voorbij.

Wil je geen deurtje missen? Schrijf je dan alvast in voor onze nieuwsbrief, volg ons op Instagram & Facebook of blijf via deze pagina op de hoogte!

Happy Festive Countdown!

Bereid je alvast voor op de feestdagen en shop de leukste feestoutfits en cadeau's

Actievoorwaarden
Vanaf donderdag 1 december tot en met zaterdag 24 december maak je dagelijks kans op een toffe prijzen en profiteer je van feestelijke kortingen. Kijk iedere dag op jeanscentre.nl en onze Instagram & Facebook om te zien welk deurtje er is geopend en welke prijs je kunt winnen. Hoe maak je kans? Dit doe je door de post van de actie te liken, ervoor te zorgen dat je @jeanscentre volgt op Instagram en maak extra kans door de post te delen in je story. Helaas niet gewonnen? Dan heb je de volgende dag gewoon weer een kans om te winnen.


OVER JEANS CENTRE