Logo

JC App

We stoppen met de Jeans Centre App. Daarom updaten we de app niet meer en kun je deze niet meer gebruiken. In plaats van de app, kun je de Web-App van de Jeans Centre webshop op jouw homescherm plaatsen. Zo kun je alsnog gemakkelijk online shoppen via jouw mobiele telefoon.

Veel gestelde vragen – JC APP: 

Kan ik de JC APP verwijderen?

Ja, je kan de JC App verwijderen. Jouw JC Friends Account wordt omgezet in een digitaal account op basis van jouw e-mailadres. Je spaart dus nog steeds punten bij iedere aankoop en je hebt de app hier niet meer voor nodig.  

Hoe kan ik nu mijn aankopen en gespaarde punten terug vinden?

Door hier in te loggen op jouw JC Account, kun je jouw aankoophistorie, gespaarde punten en persoonlijke gegevens terugvinden.

Wat is de jeans centre web-app en wat is het voordeel hiervan?

Een web-app is een snelkoppeling van een website, die je op de homepage van jouw telefoon plaatst. Zo kun je gemakkelijk naar deze website. Het grootste voordeel van een web-app ten opzichte van een gewone app, is dat je niets hoeft te downloaden. Daarnaast kost het ook geen geheugen op jouw telefoon. Win-win situatie, niet waar?!

Hoe plaats ik de web-app op mijn telefoon – Apple:

  1. Open Safari op je iPhone of tablet en ga naar www.jeanscentre.nl.
  2. Tik op het deel-icon in de navigatiebalk ( dit is het vierkantje met pijl omhoog, in de balk onderaan het scherm van jouw Iphone.)
  3. Scrol naar beneden om de extra opties te openen.
  4. Klik op ‘zet in beginscherm’.

Hoe plaats ik de web-app op mijn telefoon – Android:

  1. Open de internet browser op jouw mobiele telefoon of tablet en ga naar www.jeanscentre.nl
  2. Klik op ‘meer’ of de drie puntjes rechts bovenin de webpagina (deze knop vind je net onder de tijdsaanduiding in de browser). Zie je geen “MEER” staan, gaan dan naar het Menu toe. Op oudere toestellen deze links van de Home-knop.
  3. Klik op de optie “Sneltoets toev. startscherm.”. Je hebt nu de Jeans Centre Webshop op het startscherm van jouw telefoon staan.
Social network icon
Social network icon
Social network icon
Social network icon
jc nieuwsbrief

OVER JEANS CENTRE

ADVIES & SERVICE

JC FRIENDS

WERKEN BIJ JEANS CENTRE