Skip to content Skip to navigation

Betaling

Binnen onze webshop kun je op verschillende manieren betalen namelijk:

  • iDeal
  • Visa
  • Master Card
  • PayPal
  • Payconiq
  • JC Gift Card

Zodra je betaling is afgerond is jouw bestelling geplaatst. Wij zullen je bestelling dan ook z.s.m. verwerken.

Hieronder staan de meest gestelde vragen met betrekking tot Jouw Betaling:

iDeal

De volgende banken zijn hierbij aangesloten: ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN Bank, Friesland Bank, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers of SNS Bank. iDEAL is veilig, snel en makkelijk!

Credit Card

Bij Jeans Centre kun je betalen met je Visa en Mastercard creditcard. Bij ons kun je er vanuit gaan dat je betaling veilig verloopt. Wij versleutelen je creditcards gegevens via de SSL-methode en dit is altijd veilig. Tijdens de betaling wordt er gevraagd naar je CVC code. Deze 3-cijferige code vind je op de achterkant van je creditcard, het zijn de laatste 3 cijfers.

PayPal

Gemakkelijk en veilig betalen doe je met PayPal. Om te betalen met PayPal heb je een PayPal-account nodig. Deze kun je gemakkelijk aanmaken op de website van PayPal. Betaling van je bestelling via PayPal is geheel gratis. 

Payconiq

Met Payconiq reken je snel en veilig af door gebruik van je smartphone en de Payconiq app. Deze app is gratis te downloaden in de App Store en de Google Play Store. Als je kiest voor deze betaalmethode reken je af middels het scannen van een QR-code. Veilig en simpel betalen met je smartphone!

JC Gift Card

De JC Gift Card is vooralsnog alleen in één van onze filialen te koop. De cadeaubon kan zowel online als in onze JC Store verzilverd worden.

Let op: Achteraf betalen is tijdelijk niet mogelijk.

Als jouw verzoek tot achteraf betalen geweigerd wordt kan dat een aantal redenen hebben:

Ben je nog geen 18 jaar of ouder?

We accepteren alleen betalingen achteraf van klanten die 18 jaar of ouder zijn.

Ben je een nieuwe klant voor Betaalgarant?

Maak je voor de eerste keer gebruik van de achter betalingsdienst Betaalgarant, dan kan het zijn dat het bedrag voor jouw eerste order te hoog ligt. Uit veiligheidsoverwegingen stelt Betaalgarant een maximaal bedrag vast voor de eerste order. Je kunt voor een lager bedrag bestellen of anders kiezen om te betalen via iDeal of creditcard.

Heb je meerdere bestellingen openstaan bij Betaalgarant?

We adviseren je om eerst alle openstaande orders te betalen. Daarna kun je weer nieuwe bestellingen doen. Let op, dit kunnen dus ook bestellingen zijn van andere webwinkels die ook samenwerken met Betaalgarant.

Staat er nog een bedrag open bij Betaalgarant?

We raden je aan om eerst het openstaande bedrag te voldoen. Ook hier geldt dat het kan gaan om openstaande bedragen van bestellingen bij andere webwinkels.

Heb je bij bovenstaande suggesties nog geen antwoord gevonden?

Het kan zijn dat de gegevens die via kredietpartner Focum getoetst zijn hebben geleid tot het afwijzen van het verzoek tot achteraf betalen. Focum toetst de door u opgegeven gegevens met data uit openbare bronnen en met de informatie die zij krijgen van rechtbanken, incassobureaus of deurwaarders. Als service naar jou als klant en om te voldoen aan de wettelijke bepalingen kun je ten alle tijden inzicht krijgen in jouw gegevens en in de reden van weigering van jouw verzoek. Je kunt dit doen via deze link. Graag willen we benadrukken dat je altijd een bestelling kunt plaatsen bij JeansCentre.nl als je kiest voor betaling via Ideal of Creditcard.

Voor vragen over betalingen per factuur verzoeken wij je om contact op te nemen met onze klantenservice. Vermeld daarbij altijd jouw ordernummer.
Let op: achteraf betalen is tijdelijk niet mogelijk.
Bij achteraf betalen dan ontvang je een e-mail met daarin een betaal link. Je kunt dan via onze betalingspartner Buckaroo achteraf de betaling voldoen. Dit dient te gebeuren 14 dagen na je bestelling.
Het is niet mogelijk om het 'achteraf betalen' in een Jeans Centre Store te voldoen. Je factuur blijft dan open staan.
Wanneer je jouw betalingslink kwijt bent, stuur dan jouw ordernummer per email naar klantenservice@jeanscentre.nl. We sturen je dan een nieuwe betalingslink.
Nee, je kunt helaas niet met de Fashioncheque betalen via onze webshop. Binnenkort zal dit wel mogelijk zijn. We zijn hier momenteel mee bezig. Je kunt wel met de Fashioncheque terecht bij onze Jeans Centre Stores. Vind jouw JC Store via de storefinder.
Ja het is mogelijk om je bestelling af te reken met de JC Giftcard. Deze optie staat vermeld bij de betaalmogelijkheden.

Is jouw vraag niet beantwoord? Stel de vraag via klantenservice@jeanscentre.nl Wij doen onze uiterste best om jouw vraag binnen 1 werkdag te beantwoorden.