Skip to content Skip to navigation

COVID-19

 

Nee. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is er geen risico dat bestelde artikelen besmet zijn. De WHO heeft verklaard dat pakketjes die door de koerier worden bezorgd geen risico meebrengen voor de klanten.

Ja, op dit moment zijn we in staat om uw bestelling te leveren. Wij houden u uiteraard op de hoogte indien dit zou veranderen

Ja, maar de gezondheid en veiligheid van al onze klanten en medewerkers heeft de allerhoogste prioriteit. Daarom zijn onze winkels geopend, met aangepaste maatregelen. Je kunt hier vinden wanneer de winkels geopend zijn. Voor vragen over onze winkels of winkelaankopen kun je telefonisch contact opnemen met de klantenservice: 085 00 13 014 of per mail via: klantenservice@jeanscentre.nl

We streven ernaar om jouw bestelling z.s.m. bij jouw thuis af te leveren. Echter kunnen de speciale omstandigheden ervoor zorgen dat de levering enkele dagen vertraging oploopt. Wij hopen op jouw begrip hiervoor.

Als je nog een bestelling moet ophalen in de winkel, dan is dit mogelijk. Alle winkels zijn weer geopend. Als je de bestelling wilt annuleren neem dan contact op met onze klantenservice: 085 00 13 014 of per mail via: klantenservice@jeanscentre.nl.

Wij geven tijdelijk 100 dagen retourrecht voor elke klant. We adviseren de situatie dus af te wachten en op een later moment te retourneren.
We vragen jouw begrip voor het feit dat de verzendtijden voor retourzendingen op dit moment langer duren dan normaal. U kunt er zeker van zijn dat wij jouw retourzending zullen verwerken zodra deze in ons centrale magazijn aankomt en je het betreffende bedrag zullen terugbetalen. In de tussentijd vragen wij je vriendelijk om iets meer geduld te hebben in deze uitzonderlijke situatie.

Is jouw vraag niet beantwoord? Stel de vraag via klantenservice@jeanscentre.nl Wij doen onze uiterste best om jouw vraag binnen 1 werkdag te beantwoorden.