Menu
WINKELMAND
0
0.-
INLOGGEN
ZOEK WINKEL

SHOP FALL FAVOURITES! | Alle jassen & jacks -20% en geselecteerde mode items met korting

Onze stores zijn weer open, wat zijn we blij dat we jullie weer kunnen verwelkomen zonder afspraak!

Onze reguliere openingstijden kun je terugvinden in onze storefinder.

De koopavonden zijn tot nader bericht nog tot 20.00 uur. 

De volgende richtlijnen blijven van kracht in onze stores:

Draag een mondkapje

Desinfecteer je handen

Houd 1,5 meter afstand

Blijf thuis bij: Verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn), Hoesten, Benauwdheid, Verhoging of koorts, Plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping)

Tot snel!

FAQ - Veelgestelde vragen

Zijn de Jeans Centre winkels geopend?

Ja, onze winkels zijn weer geopend. De algemene corona richtlijnen blijven gelden in de winkels.

Ik wil mijn webshop bestelling ophalen in een winkel, kan dit?
Jazeker. Je kan in bij het afrekenen kiezen voor Click & Collect. Onze winkels zijn ook geopend voor het afhalen van bestellingen die online geplaatst zijn.

Zijn de leveringen in de komende weken gegarandeerd?
Ja, op dit moment zijn we in staat om uw bestelling te leveren. Wij houden je uiteraard op de hoogte indien dit verandert.

Kan ik dezelfde levertijd verwachten als vóór het Coronavirus?
We streven ernaar om jouw bestelling z.s.m. bij jou thuis af te leveren. Echter kunnen de speciale omstandigheden ervoor zorgen dat de levering enkele dagen vertraging oploopt. Wij hopen op jouw begrip hiervoor.

Ik wil graag een item retour sturen, maar wil liever mijn huis niet uit, wat nu?
Wij geven tijdelijk 100 dagen retourrecht voor elke klant. We adviseren de situatie af te wachten en op een later moment te retourneren. Wel zou je je pakket kunnen meegeven bij levensmiddelen bezorgdienst Picnic.

Ik heb iets teruggestuurd. Wanneer ontvang ik mijn geld terug?
We vragen jouw begrip voor het feit dat de verzendtijden voor retourzendingen op dit moment langer duren dan normaal. Je kunt er zeker van zijn dat wij jouw retourzending zullen verwerken zodra deze in ons magazijn aankomt en je het betreffende bedrag zullen terugbetalen. In de tussentijd vragen wij je vriendelijk om iets meer geduld te hebben in deze uitzonderlijke situatie.

Kan mijn bestelling besmet zijn?
Nee. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is er geen risico dat bestelde artikelen besmet zijn. De WHO heeft verklaard dat pakketjes die door de koerier worden bezorgd geen risico meebrengen voor de klanten.

Is jouw vraag niet beantwoord? Stel de vraag via klantenservice@jeanscentre.nl of bel 085-0013014. Wij doen onze uiterste best om jouw vraag binnen 1 werkdag te beantwoorden.


ADVIES & SERVICE

LAND

  • Ik woon in