Logo
Single Banner Image Mobile

Onze winkels weer open, online bestellen in onze webshop is natuurlijk ook mogelijk!

Kom gezellig langs in één van onze winkels, laat jouw pakketje gratis thuisbezorgen (als JC Friend), of haal het op in 1 van onze winkels met click & collect. Dit kan vaak nog dezelfde dag!

De meeste richtlijnen zijn komen te vervallen bij het winkelen en tijdens het ophalen van een pakketje.
Blijf thuis bij: Verkoudheidsklachten, Hoesten, Benauwdheid, Verhoging of koorts, Plotseling verlies van reuk en/of smaak.

Tot snel!

FAQ - Veelgestelde vragen


Zijn de Jeans Centre winkels geopend?
De Jeans Centre winkels zijn weer open om te winkelen of voor het afhalen en brengen van jouw pakketjes. De algemene corona richtlijnen blijven gelden in de winkels bij afhalen en terugbrengen van een pakketje. Ook items die in de winkels zijn gekocht kunnen nog geretourneerd worden in de winkel.

Ik wil mijn webshop bestelling ophalen in een winkel, kan dit?
Jazeker. Je kan bij het afrekenen kiezen voor Click & Collect. Onze winkels zijn geopend voor het afhalen van bestellingen die online geplaatst zijn. Ook kan je jouw online aankopen retourneren in onze winkels. 

Zijn de leveringen in de komende weken gegarandeerd? 
Ja, op dit moment zijn we in staat om uw bestelling te leveren. Wij houden je uiteraard op de hoogte indien dit verandert.

Kan ik dezelfde levertijd verwachten als vóór het Coronavirus?
We streven ernaar om jouw bestelling z.s.m. bij jou thuis af te leveren. Echter kunnen de speciale omstandigheden i.c.m. de feestdagen ervoor zorgen dat de levering enkele dagen vertraging oploopt. Wij hopen op jouw begrip hiervoor.

Ik wil graag een item retour sturen, maar wil liever mijn huis niet uit, wat nu?
Wij geven tijdelijk 100 dagen retourrecht voor elke klant. We adviseren de situatie af te wachten en op een later moment te retourneren. Wel zou je je pakket kunnen meegeven bij levensmiddelen bezorgdienst Picnic

Ik heb iets teruggestuurd. Wanneer ontvang ik mijn geld terug?
We vragen jouw begrip voor het feit dat de verzendtijden voor retourzendingen op dit moment langer duren dan normaal. Je kunt er zeker van zijn dat wij jouw retourzending zullen verwerken zodra deze in ons magazijn aankomt en je het betreffende bedrag zullen terugbetalen. In de tussentijd vragen wij je vriendelijk om iets meer geduld te hebben in deze uitzonderlijke situatie.

Kan mijn bestelling besmet zijn?
Nee. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is er geen risico dat bestelde artikelen besmet zijn. De WHO heeft verklaard dat pakketjes die door de koerier worden bezorgd geen risico meebrengen voor de klanten.Single Banner Image Mobile
Single Banner Image Mobile
Single Banner Image Mobile
Single Banner Image Mobile

Is jouw vraag niet beantwoord? Stel de vraag via klantenservice@jeanscentre.nl of bel 085-0013014. Wij doen onze uiterste best om jouw vraag binnen 1 werkdag te beantwoorden.

Social network icon
Social network icon
Social network icon
Social network icon
jc nieuwsbrief