Skip to content Skip to navigation
Subbanner-1170x250px-FitsMen2019-Skinny.jpg

Skinny Fit Jeans voor Dames

Skinny Jeans Dames

Een skinny jeans voor dames mag zeker niet in de kledingkast van elke vrouw ontbreken. De skinny jeans voor dames is een mode-item wat elk jaar weer terugkomt. Wat maakt een jeans een skinny jeans? De fit van een skinny jeans valt zeer strak op het gehele been en zit dus van top tot teen mooi aangesloten. Aangezien de jeans zo strak zit, is het wel belangrijk dat de denim stof genoeg rek heeft. Daarom hebben de dames jeans met een skinny fit over het algemeen een stofsamenstelling die bestaat uit een mix van katoen en elastaan. Hierdoor bevat de broek stretch en zit de jeans dus erg comfortabel. Naast de strakke jeans, kent deze favoriete jeans fit voor vele vrouwen ook de super skinny jeans. Een super skinny jeans voor dames is ook wel een super strakke moderne denim broek in verschillende variaties. Zo zijn er high waist jeans, low waist jeans, flared jeans en zijn de jeans beschikbaar in het zwart, grijs, licht- en donkerblauw.

Skinny jeans voor dames voor elk figuur

Met de naam skinny jeans wordt niet bedoeld dat de jeans alleen voor slanke dames geschikt is. Elk figuur komt goed tot zijn recht in een goed zittende strakke jeans. Zo zijn er wel honderden verschillende wassingen, waists en lengtes waardoor jij altijd genoeg keuze hebt om tot de beste spijkerbroek voor jouw figuur te komen. Bij Jeans Centre helpen we je daar graag bij. Heb je goede curves, heb je hele lange benen, zijn je benen juist korter dan je bovenlichaam of zitten de meeste skinny jeans bij jou te wijd? Dan is het zeker handig om naar 1 van onze Jeans Centre winkels te komen. De jeansspecialist helpt jou namelijk om tot de beste jeans voor jouw figuur te komen.

Stijl een skinny jeans met een T-shirt

De trend voor dames jeans is de zwarte skinny jeans voor dames. Combineer deze zwarte jeans voor dames met een gekleurd T-shirt of spijkerblouse voor een leuke look volgens de laatste jeans trends van dit seizoen. Spijkerbroeken voor dames zijn beschikbaar in veel verschillende wassingen. De strakke jeans voor dames kan je het hele jaar door dragen. Ga voor een lichte wassing in de zomer en kies een donkere wassing in de winter. Andersom mag natuurlijk ook!