Logo

Sjaals

Sjaals

Dames sjaals

Een mooie dames sjaal is een veelzijdig en multifunctioneel accessoire. Vind bij Jeans Centre een dames sjaal om te dragen in de kou, om te dragen als riem, of misschien zelfs als haarband. Met een sjaal ben jij altijd zelf de stylist en kan je echt alle kanten op. Wij vieren jouw authenticiteit en vertellen je graag over onze collectie dames sjaals die jou hopelijk helpen om lekker in je vel te zitten.

Katoenen sjaal, zomer sjaal of winter sjaal

Bij Jeans Centre shop je sjaals van de merken GARCIA, Sarlini en meer. Ieder seizoen (of vaker!) voegen wij nieuwe varianten bij de collectie. Bij ons kan je terecht voor een toffe warme winter sjaal voor dames in verschillende modellen. Een dik gebreide dames sjaal, of een wollen sjaal bijvoorbeeld. Ook in de zomer laten we je niet in de steek: een satijnen sjaal als accessoire of een lekker luchtige katoenen sjaal voor dames met bijvoorbeeld franjes. Wij proberen je ieder seizoen te verrassen met voor iedereen een geschikte stijl.

Dames sjaals in alle kleuren

Wij realiseren ons dat jij uniek bent en jij je het lekkerst voelt als je kleding elke dag zo veel mogelijk aansluit bij hoe jij je voelt. Wij begrijpen het als je van basics houdt en een zwarte sjaal voor dames zoekt. Maar als je toch meer van een sjaal met panterprint of felgekleurde zomer sjaal voor dames houdt, bekijk dan zeker onze accessoire pagina of kom langs de winkel. Wij helpen je graag met persoonlijk advies!

Social network icon
Social network icon
Social network icon
Social network icon
jc nieuwsbrief

OVER JEANS CENTRE

ADVIES & SERVICE

JC FRIENDS

WERKEN BIJ JEANS CENTRE