Logo

Jassen

Jassen voor dames

Bij Jeans Centre vind je zowel online als in een van onze winkels dames jassen voor ieder seizoen. Of je nu op zoek bent naar een lekker warme winterjas, een luchtige zomerjas of juist een tussenjas voor dames je vindt het bij ons.

De ideale winterjas voor dames

Een winterjas heeft natuurlijk een grote eis: hij moet lekker warm zijn. Maar naast dat een winterjas heerlijk warm is, is het natuurlijk ook van belang dat de jas er mooi uit ziet. Wij hebben voor onze uitgebreide collectie aan winterjassen voor dames een selectie gemaakt van de mooiste merken. Alle dames winterjassen zijn van goede kwaliteit, ademend materiaal en modieus. Een teddy jas is heerlijk zacht en lekker warm en met het dragen van een dikke wollen jas heb je het gegarandeerd nooit meer koud.

Een fijne dames zomerjas of tussenjas

In tegenstelling tot een winterjas voor dames is het bij een zomerjas van belang dat de jas heerlijk luchtig is. Een tussenjas voor dames is de perfecte oplossing bij het wisselvallige weer in het voorjaar of najaar. Kies voor een waterdichte luchtige jas en jij bent op elk weertype goed voorbereid. Naast een zomerjas of tussenjas is het met wat warmer weer ook heerlijk om een dames jack te dragen.

Koop jouw damesjas bij Jeans Centre

Jeans Centre heeft een groot aanbod aan jassen voor zowel de winter als zomer. Online zijn de jassen bestellen maar als je de jas liever wilt passen voordat je hem aanschaft kom dan langs in een van onze winkels. Kom je er niet uit en wil je graag advies? Vraag dan een van onze specialisten voor advies met betrekking tot de pasvorm, maat en kleur van een dames jas.

Weet je al helemaal welke maat en kleur jas je wilt hebben? Bestel dan gemakkelijk online via onze webshop. Laat je inspireren door de mooiste dames jassen en bestel jouw jas snel. Binnen 1 tot 3 werkdagen heb je de nieuwe dames jas in huis.

Social network icon
Social network icon
Social network icon
Social network icon
jc nieuwsbrief