Logo

Jassen

Jassen

Stijlvolle jassen voor heren

De mooiste heren jassen koop je bij Jeans Centre! Of je nu opzoek bent naar een zomerjas, winterjas of juist tussenjas in onze webshop of in een van onze winkels vind je een uitgebreid assortiment aan heren jassen van verschillende topmerken. Een stijlvolle winterjas voor een nette look of een casual korte jas voor een sportieve look. Aan alle wensen van de man is gedacht bij het zoeken van een stijlvolle heren jas. 

Zomerjas voor heren

Elk seizoen vraagt om zijn eigen jas. Een zomerjas voor heren is onmisbaar met het soms wat wisselvallige weer in Nederland. Aan het begin van de zomer kan het ‘s ochtends nog aardig fris zijn waar het ‘s middags al lekker warm is. Een fijne dunne zomerjas is dan perfect om te dragen. Een heren zomerjas vind je bij Jeans Centre in fijne materialen. Door gebruik te maken van luchtige stoffen is een heren zomerjas bij Jeans Centre altijd een goede aankoop.

Winterjas voor heren

Op een koude winterdag is er maar een ding wat je wilt; een heerlijk comfy winterjas die je lekker warm houdt en ook nog eens mooi is. Een winterjas voor heren is een must in elke kledingkast wanneer de winter in Nederland weer aanbreekt. Een lekkere warme lange jas, een sportieve korte winterjas met een heren jas voor in de winter Bij Jeans Centre vind je in onze webshop en in een van onze winkels een winterjas die bij jou past!

Koop jouw stijlvolle heren jas bij Jeans Centre

Bij Jeans Centre vind je een groot assortiment aan winterjassen voor heren van onder andere de merken GARCIA, Cars Jeans, Pilot en Chief. Al deze merken hebben zo hun eigen identiteit waardoor er voor iedere man wel een mooie jas tussen zit. Een nieuwe heren jas shop je gemakkelijk online! Binnen 1 tot 3 werkdagen heb je de nieuwe jas al thuis en als JC Friend is de verzending gratis. Wil je de jas toch even komen passen? Kom dan langs in een van onze winkels dicht bij jou in de buurt.

Social network icon
Social network icon
Social network icon
Social network icon
jc nieuwsbrief

OVER JEANS CENTRE

ADVIES & SERVICE

JC FRIENDS

WERKEN BIJ JEANS CENTRE