Logo

Comfort fit

Helaas hebben we momenteel in het assortiment van Jeans Centre geen herenjeans met een comfort fit. Maar niet getreurd! Vergelijkbare jeans voor heren vind je hier:

Regular fit heren jeans: comfortabele jeans voor mannen met rechte broekspijpen.

Tapered fit heren jeans: stijlvolle herenjeans met ietwat taps toelopende broekspijpen, maar nog zeker comfortabel!


Ben jij iemand die van comfortabel houdt? Dan is de comfort jeans men echt iets voor jou! Het model van de comfort jeans men valt losser op het bovenbeen en heeft een rechte pijp. Het model heeft een Loose fit zodat jij je heerlijk kan bewegen in de jeans. Deze jeans mag daarom niet in jouw kledingkast ontbreken. Is de comfort fit jouw favoriete fit? Shop deze fit bij Jeans Centre. De heren jeans met het groene label hebben een comfort fit.

Deze comfort jeans voor heren is een musthave voor dit seizoen en niet weg te denken uit het modebeeld. Door de heerlijke fit van de comfort jeans zit de jeans als gegoten. Combineer de comfort jeans men met een T-shirt met lange mouwen of een lekkere trui en je hebt een heerlijke comfortabele en trendy look! 

Jeans Centre heeft comfort fit broeken van het García Jeans. Jeans Centre helpt jou graag met het uitzoeken van de perfecte comfort jeans voor heren. Jeans Centre geeft jou een deskundig advies volgens de laatste trends van dit seizoen. Je kunt jouw jeans ook gemakkelijk online bestellen. Het shoppen van jouw comfort fit jeans was nog nooit zo gemakkelijk!

Social network icon
Social network icon
Social network icon
Social network icon
jc nieuwsbrief