Skip to content Skip to navigation

DENIM MARKET | LAATSTE DAG!Shop alleen vandaag nog 2 jeans voor €100

Onze winkels zijn tijdelijk gesloten om de verspreiding van het corona virus tegen te gaan. Je kunt nog steeds online bij ons bestellen en we komen je pakketje ook gewoon gratis bij je thuis bezorgen. Lees meer

Jeans Centre als werkgever

Jeans Centre als werkgever

Jeans Centre is in Nederland vertegenwoordigd met bijna 100 winkels en een webshop die 24/7 open is. Toch willen we meer! We zijn continue bezig om over grenzen te kijken naar kansen, om ambities waar te maken en antwoorden te vinden die de vragen van onze klanten overtreffen. Onze klanten zijn hierbij onze grootste inspiratiebron. Wij noemen dat Brand New Thinking.

Onze 630 collega’s spelen hier de hoofdrol in, zij vormen de belangrijkste schakel in het proces van ambitie, naar realisatie. Jeans Centre creëert de omstandigheden en levert de faciliteiten. De collega’s in onze stores, op ons hoofdkantoor en in ons magazijn, zorgen ervoor dat plannen en ideeën werkelijkheid worden! Hierdoor verleggen we letterlijk grenzen.

Wij streven er met zijn allen naar om een toonaangevende jeans retailer in Europa te zijn en hierbij service op maat te bieden.

Als Jeans Centre zijn wij trots op wat wij betekenen voor onze klant. Dit danken wij aan onze gepassioneerde collega’s die hier keihard voor willen werken en willen uitblinken in ons vakgebied!

Wat mag je van ons verwachten?

Jeans Centre verwachtingen

Wij willen met zijn allen Jeans Centre nog succesvoller maken. We kunnen dit echter niet alleen, onze collega’s maken namelijk het verschil. Een prettige werkomgeving, waarin iedereen zich thuis voelt en de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen is dan ook essentieel.

Wij bieden een goed salaris, bonussen en een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan reiskosten- vergoeding, pensioen en een aantrekkelijke korting op diverse collectieve verzekeringen.

Maar dat is uiteraard niet alles, je komt ook in aanmerking voor aantrekkelijke kortingen op de gehele collectie van Jeans Centre.

Academy

De persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij van essentieel belang. Daarom investeren we veel in onze collega’s.

Nieuwe collega’s verwelkomen wij met een speciale introductietraining zodat iedereen zich direct thuis voelt. Daarnaast hebben we sinds 2013 een echte Jeans Centre Academy. Hier kun je diverse trainingen volgen op alle niveaus. Van vakgerichte trainingen op het gebied van denim, tot opleidingen op MBO-niveau voor storemanager, eerste verkoper of logistiek medewerker. We vinden het belangrijk dat iedereen het beste uit zichzelf kan halen!