Jacks

Jongens jack

Een jongens jack is een populair kledingstuk bij jongens. Door een jack aan te trekken creëer je direct een stoere look. Een jack voor jongens is open te dragen met een mooi t-shirt eronder, maar ook dicht te dragen op de wat koudere dagen. Bij Jeans Centre vind je verschillende jacks voor verschillende gelegenheden. Zo is er voor elke gelegenheid welk een mooi jack voor jouw zoon te vinden. Voelt hij zich stoer, en is het nog eens modieus tegelijkertijd. 

Jongens jacks in verschillende stijlen

In ons assortiment vind je verschillende stijlen jongens jacks. Mooie spijkerjacks waarmee je direct een stoere look creëert maar de uitstraling ook netjes is. Een denim jack is perfect te dragen op een mooie jeans. Draag het denim jack open met een mooi t-shirt eronder of met een lekker dikke trui op de wat koudere dagen. Daarnaast vind je in ons assortiment ook mooie donkergroene jacks, zwarte jacks en blauwe jacks. 

Koop een mooi jack voor jouw zoon bij Jeans Centre

Via onze webshop shop je gemakkelijk en snel een mooi jack voor jouw zoon. Via de filteropties filter je gemakkelijk op maat en ook is een filter op kleur mogelijk. Jouw bestelling heb je binnen 1 tot 3 werkdagen in huis. Wil je liever even langs komen om het jack met jouw zoon te passen? Door de vele winkels is er altijd een winkel bij jou in de buurt. Natuurlijk staan onze collega’s voor jou klaar om jou te helpen.

Social network icon
Social network icon
Social network icon
Social network icon
jc nieuwsbrief