Logo

Jassen

Jassen voor jongens

Met de grote collectie aan jongens jassen wordt shoppen bij Jeans Centre een feestje. In ons assortiment vind je verschillende jassen voor jongens zoals gewatteerde jassen voor jongens, een zwarte jas maar ook een fijne jas welke heerlijk in de zomer te dragen is. Voor elk seizoen vind je bij Jeans Centre de geschikte jongens jas.

Winterjassen en zomerjassen voor jongens

Zowel een winterjas voor jongens als zomerjassen voor jongens vind je in onze webshop of in een van de winkels. Door de fijne materialen waar de jassen van gemaakt zijn wordt het een pretje om de jassen te dragen. Een heerlijk gewatteerde jas voor de koude winterdagen of een wat dunnere jas voor in het voorjaar. Maak keuze uit een stoere donkergroene jas, een zwarte bodywarmer of een zwarte jongens jas. Alle jongens jassen zijn geschikt om gedragen te worden naar een schooldag. Er kan dan ook lekker in gespeeld worden. De kwaliteit van de jassen is uitstekend! 

Koop een jas voor jongens bij Jeans Centre

Een nieuwe jas voor jouw zoon scoor je snel en gemakkelijk bij Jeans Centre. Kom langs in een van onze winkels en we helpen je graag de keuze maken uit onze verschillende jassen voor jongens. Liever een jas online bestellen? Bekijk dan onze webshop! Wanneer je je bestelling plaatst ontvang je de nieuwe jas binnen 1 tot 3 werkdagen.

Social network icon
Social network icon
Social network icon
Social network icon
jc nieuwsbrief