Vesten

Jongens vest

Net als een heerlijke jongens trui is een vest voor jongens ook het perfecte kledingstuk voor in de herfst, winter of op een lenteavond waar de temperatuur nog snel afkoelt. Jongens vesten vind je bij Jeans Centre in verschillende stijlen, kleuren en materialen. Voor elk seizoen vind je vesten bij Jeans Centre. 

Stoere vesten voor jongens

Een vest is op verschillende manieren te dragen waardoor je gemakkelijk verschillende looks creëert. Een vest is open te dragen met een mooi t-shirt eronder voor een sportieve look. Ook perfect voor een wat warmere dag waar als het echt te warm wordt het vest uitgetrokken kan worden. Daarnaast is natuurlijk een heerlijk dik warm vest perfect voor de wat koudere winterdagen. Een vest is ook als tussenjas te gebruiken. Vesten zijn erg populair bij jongens. Het geeft een stoere uitstraling, is lekker warm en sportief.

Koop een stoer jongens vest bij Jeans Centre

De vesten voor jongens bij Jeans Centre zijn van uitstekende kwaliteit. Door de fijne materialen zoals katoen en elastaan zijn de vesten heerlijk te dragen. In ons assortiment vind je vesten van onder andere het merk GARCIA. De vesten zijn beschikbaar in verschillende kleuren zoals een zwart jongens vest of een grijs vest. Heb je een mooi vest voor jouw zoon in onze webshop gezien? Wanneer je de bestelling plaatst heb je binnen 1 tot 3 werkdagen jouw bestelling in huis. Kom je liever langs in een van onze winkels? Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt!

Social network icon
Social network icon
Social network icon
Social network icon
jc nieuwsbrief