Logo

Riemen

Veelzijdige meisjes riemen

De riem: misschien wel het meest veelzijdige accessoire dat we kennen. Natuurlijk wordt de riem op de eerste plaats gebruikt voor het omhooghouden van een jeans. Maar een riem kan ook gedragen worden als aanvulling op een outfit zoals bijvoorbeeld in de taille op een tof jurkje, over een rok, of soms zelfs als armband! Je vindt tegenwoordig ook veel riemen met tasjes eraan. Hoe handig? 

Populaire kleuren: Meisjes riem zwart, wit of roze

Het leuke aan een riem is dat deze een echte eyecatcher mag zijn. Een leuke styling is bijvoorbeeld een kinderriem voor meisjes in het roze op een toffe zwarte jeans, of een zwarte meisjes riem op een blauwe jumpsuit gecombineerd met stoere boots. De meest basic outfit kan opgeleukt worden met een glitter riem voor meiden! Een riem in de taille zorgt voor een mooie accentuatie van het kledingstuk, een riem door de lussen van de broek is natuurlijk erg praktisch.

De kinderriem voor meisjes in verschillende modellen

Het is natuurlijk leuk om met de kleur van de riem te spelen, maar dat is niet de enige manier om te variëren. Bij Jeans Centre willen wij dat iedereen iets kan vinden wat bij haar past, dus zorgen wij ervoor dat wij een breed assortiment hebben! Dunne riempjes, brede riemen voor meiden of een toffe dubbele riem. Vergeet de riemen met studs of riemen met een lekker vachtje en dierenprint niet! Ieder seizoen zorgen wij voor een nieuw aanbod, zowel online als in de winkel. En aan het eind van ieder seizoen is er altijd een bijpassende sale. Vind snel jouw favoriet!

Social network icon
Social network icon
Social network icon
Social network icon
jc nieuwsbrief