Sokken

Meisjes sokken

Dagelijks trekken we dit kledingstuk uit de kast: Sokken. Weer of geen weer, sokken komen altijd van pas. Voor meiden is het niet alleen een praktisch kledingstuk, maar ook leuk om te gebruiken om een outfit op te leuken door bijvoorbeeld knie sokken voor meiden onder een rokje te dragen. Maar bij sokken is vooral het materiaal ook heel belangrijk, het draagcomfort van een goede sok is hoog en laat je voeten lekker ademen. Wij proberen in alle wensen goed te voorzien!

Lage en hoge sokken voor meisjes

We zeiden het net al even, maar sokken zijn naast praktisch ook een accessoire. Als je bijvoorbeeld lange sokken voor meisjes onder een rokje of jurkje styled, kan dit ervoor zorgen dat de outfit wat netter is, wat warmer, of gewoon wat speelser door de print van de sok of misschien zit er zelfs een glittertje in! Als er sneakers in het spel zijn zijn hoge sokken een no go: ga dan voor enkelsokjes die net niet boven de schoen uitkomen.  

Allerlei kleuren knie sokken voor meiden

Meisjes sokken in allerlei kleuren en prints. De sokken boven een lage sneaker uit, dat is toch not done!? Er is wel een uitzondering. Heeft de sok een toffe print, dan zie je steeds vaker terug dat deze ook boven sneakers zichtbaar mag zijn. Of zo’n sok met een leuk geribbelde rand, bijvoorbeeld. Pro tip: Koop de sokken voor jouw meisje nét een maat te groot, dan gaan ze veel langer mee!

Social network icon
Social network icon
Social network icon
Social network icon
jc nieuwsbrief