Leggings

Een leuke meisjes legging

Een kinder legging is één van de meest veelzijdige kledingstukken. Het zit lekker, het staat leuk en het kan eindeloos gecombineerd worden. Een legging voor meisjes wordt gedragen als broek, onder een jurkje of om in te sporten. Lekker buitenspelen in een legging of draag met een stoere rok erover naar school. Het feit dat een legging er altijd voor zorgt dat je lekker kan relaxen én bewegen maakt dat het een onmisbaar kledingstuk is in de garderobe van ieder meisje.

Legging kind

Kinder leggings voor meisjes vind je bij Jeans Centre in veel soorten en maten! Combineer een zwarte flared legging met leuke witte sneakers, of kies voor een baggy legging met een leuke print en slippers. De flared legging is één van de meest populaire modellen en is voorlopig niet uit het straatbeeld verdwenen. Ook de broeklegging is één van onze favorieten: leuk met studs bijvoorbeeld! Stoere laarsjes of sneakers eronder en de outfit is geslaagd. Leuk aan te kleden met een hoodie, of t-shirt met jack. Een broeklegging is vaak van een iets dikkere stof.

Sport- of korte leggings voor meisjes

Korte leggings of sportleggings zijn favoriet onder de actieve meisjes. Een sportlegging sluit strak aan en is gemaakt van een dikkere elastische stof die het lichaam goed ondersteunt tijdens iedere sport. Ook helpt het bij het afvoeren van transpiratie en zorgt het ervoor dat het makkelijk is om lekker te bewegen. Soms is een sportlegging misschien te warm, dan is een korte meisjes legging ideaal.


 

Social network icon
Social network icon
Social network icon
Social network icon
jc nieuwsbrief