Banner

Dfns

DFNS duurzame jeans, schoenen en kledingverzorging

DFNS heeft verschillende sprays in hun assortiment om jou kleding te wassen en beschermen. DFNS heeft als missie om de beste en groenste lifestyle care producten te creëren die er zijn. Zo kan jij doen waar je van houdt terwijl je van de planeet houdt. Met DFNS, is het nooit eerder zo eenvoudig geweest. "GET MESSY. PLAY HARD. LIVE READY."

DFNS gelooft dat wanneer je innovatie, expertise en enthousiasme combineert, alles mogelijk is. Zij hebben een passie en respect voor sport, reizen, mode en street en sneaker cultuur. Zij schudden dingen op in de Lifestyle verzorging industrie met toewijding aan duurzaamheid, een nerd-achtige obsessie met aardvriendelijke technologie, en de buitengewone kracht van lucht. Viva la revolution.

Denim duurzame was spray

“Een biologisch afbreekbare, op water gebaseerde spray die denim verfrist, hervormt en laat herleven zonder te wassen."

Behoud de integriteit van je jeans met de DFNS Denim Launder – een biologisch afbreekbare spray op waterbasis die denim verfrist, hervormt en doet herleven zonder dat je ze hoeft te wassen. Het is vrij van fluorkoolwaterstoffen waardoor het veiliger is voor jou, je spijkerbroek en de planeet. Dit product is op water-basis en vrij van fluorkoolwaterstoffen.

De DFNS Denim Launder verfrist, hervormt en doet je denim herleven zonder dat je deze hoeft te wassen waardoor je favoriete jeans langer meegaat. De unieke formule werkt op alle soorten jeans en bovendien maskeert onze verfrissende technologie niet alleen slechte geuren, maar neutraliseert ze ook.

De DFNS Denim Launder wordt vervaardigd in een mens- en milieuvriendelijke faciliteit die voldoet aan het AISE-charter, een vrijwillig EU- initiatief dat een gemeenschappelijke industriële benadering van veiligheid en duurzaamheid promoot en faciliteert. Shop de Denim Launder hier.

Kleding duurzame was spray

"Een biologisch afbreekbare, op water gebaseerde spray die alle verscheidenheid aan kleding verfrist, hervormt en ontkreukt."

Wanneer je onderweg bent en in je zone bent, is het cruciaal om fris te blijven. Dat is waar onze Apparel Launder om de hoek komt kijken. Gebruik het om uw kledingstukken in slechts een paar eenvoudige stappen op te frissen, opnieuw in vorm te krijgen en te ontkreuken. Hebben we al gezegd dat het veiliger is voor jou, je kleding en de planeet? Bonus. Dit product is op water-basis en vrij van fluorkoolwaterstoffen

De DFNS Apparel Launder ‘ontkreukt’ kleding door de vezels te penetreren om de waterstofverbinding die ze bij elkaar houden te verzwakken en los te maken. De unieke formule werkt op verschillende stoffen om vezels te smeren, waardoor kreuken worden voorkomen. Bovendien maskeert deze spray verfrissende technologie niet alleen slechte geuren, maar neutraliseert ze ook.

De DFNS Apparel Launder wordt vervaardigd in een mens- en milieuvriendelijke faciliteit die voldoet aan het AISE-charter, een vrijwillig EU- initiatief dat een gemeenschappelijke industriële benadering van veiligheid en duurzaamheid promoot en faciliteert. Shop de Apparel Launder hier.


Duurzame schoenen spray

"Een op water gebaseerd vloeistofafstotend middel dat schoenen waterdicht en volledig ademend maakt, en veilig is om binnen te spuiten."

Klaar voor waterdichte schoenen die je voeten laten ademen? De DFNS Footwear Protector is een ademend vloeistofafstotend middel dat werkt. Je kunt dus 90 minuten spelen in een regenbui of een modderig festival overleven. Bovendien is het veiliger voor jou, je schoenen en de planeet. Dat is wat wij een drievoudige traktatie noemen. Op water-basis en veilig om binnen te gebruiken.

De DFNS Footwear Protector werkt met een unieke oplossing die de oppervlakte energie verlaagt, zodat water er meteen vanaf rolt, ongeacht van welk materiaal je schoenen gemaakt zijn. Minuscule deeltjes dringen het oppervlak van de schoen binnen en bedekken elke afzonderlijke vezel. Het resultaat? Een waterdichte schoen die je voet toch laat ademen.

De DFNS Footwear Protector is net zo effectief als de beste sprays op basis van oplosmiddelen op de markt, maar er is één groot verschil. Het is vrijwel oplosmiddelvrij, wat betekent dat het veiliger is voor u en het milieu. Shop de footwear protector hier.

Social network icon
Social network icon
Social network icon
Social network icon
jc nieuwsbrief