Banner

Mud jeans

MUD Jeans voor dames en heren

‘Wij dromen van een wereld zonder afval’, dit is waar MUD Jeans voor staat. MUD Jeans is een Nederlands denimmerk, het eerste circulaire jeans merk ter wereld. In 2013 introduceerde MUD Jeans het innovatieve concept ‘Lease A Jeans’. Seizoensloos, modieus én van hoge kwaliteit. Dit is de beste manier om een MUD spijkerbroek te omschrijven. Bij Jeans Centre vind je verschillende dames en heren producten van mudjeans.

Je vindt een gevarieerd aanbod met verschillende fits, van een straight voor dames tot een tapered fit voor heren. De missie van MUD Jeans is om de mode-industrie radicaal te veranderen door het meest populaire mode-item ter wereld, een spijkerbroek, op de meest duurzame, circulaire manier te produceren, zonder een tijdloos gevoel voor stijl te verliezen.

MUD Jeans Circular Economy

MUD Jeans zet zich in voor een circulaire mode-industrie, door grondstoffen te recyclen en upcyclen. Dit doen ze doormiddel van een circulair design, zo gebruiken ze bijvoorbeeld een geprint en geen leren label. Daarnaast maakt MUD Jeans tijdloze jeans en lanceerde ze het concept ‘Lease A Jeans’.

MUD Denim

In ons assortiment vind je verschillende modellen van MUD Jeans. De Skinny Hazen en de Faye Straight zijn de MUD Jeans dames modellen en de Slimmer Rick, Regular Dunn en de Regular Dunn Stretch de MUD Jeans heren modellen bij Jeans Centre.

MUD Jeans kopen bij Jeans Centre

MUD Jeans vind je bij Jeans Centre. Ons assortiment bestaat naast jeans van MUD Jeans uit dames-, heren-, meisjes-, jongensmode van nog tal van andere merken. Is jouw stijl wat netter en hou je van tijdloze casual mode? Neem dan zeker een kijkje bij onze collectie GARCIA kleding.

Shop in de winkel en krijg advies op maat, of kies voor een aankoop in de webshop. Je betaalt geen verzendkosten als JC Friend en je kunt kosteloos de MUD jeans terugsturen.

Social network icon
Social network icon
Social network icon
Social network icon
jc nieuwsbrief