Skip to content Skip to navigation

Mijn account

Om een bestelling bij Jeans Centre te plaatsen heb je een webshop account nodig. Het is niet mogelijk om je bestelling te plaatsen zonder een webshop account. Ook kun je online JC Points sparen op je bestelling.

In jouw webshop account kun jouw bestelgeschiedenis zelf bekijken.

Hieronder staan de meest gestelde vragen met betrekking tot Jouw Account:

Klik rechts boven in op Login. Hier kun je aangeven dat je een nieuwe klant bent. Je vult alle gevraagde gegevens in en klik vervolgens op registreer. Vanaf dat moment heb je een webshopaccount.
Klik rechts boven in op Login. Hier kun je aangeven dat je een nieuwe klant bent en in bezit bent van een JC Member Card. Je voert dan vervolgens de volgende gegevens in:
  • Kaartnummer
  • Secure Code
  • Nieuw wachtwoord
Als je je wachtwoord bent gegeven kun je deze opvragen via onze website. Je klikt rechts bovenin op Login. Onder de terugkerende klant staat ook aangegeven wachtwoord vergeten. Op dat moment wordt er een e-mail naar jouw e-mailadres verstuurd met daarin een nieuw wachtwoord.
Het is niet mogelijk om een bestelling te plaatsen zonder webshopaccount.

Is jouw vraag niet beantwoord? Stel de vraag via klantenservice@jeanscentre.nl Wij doen onze uiterste best om jouw vraag binnen 1 werkdag te beantwoorden.