Skip to content Skip to navigation

Mijn account

Je koopt jouw favoriete items met of zonder webshop account. Wanneer je een webshop account hebt, bestel je eenvoudig al je items en hoef je de volgende keer niet opnieuw je gegevens in te vullen. Wel zo handig! Naast het webshop account, heb je ook de keuze om JC Friend te worden. Als JC Friend spaar je JC punten met elke nieuwe bestelling. Daarnaast profiteer je van nog veel meer voordelen. Welke dat precies zijn, lees je op onze JC Friends pagina.

Handig om te weten
Met een webshop account zie je precies wat je allemaal bij Jeans Centre hebt besteld in je bestelgeschiedenis.

FAQ's met betrekking tot jouw account

Klik rechts bovenin op Login. Hier kun je aangeven dat je een nieuwe klant bent. Je vult alle gevraagde gegevens in en klik vervolgens op registreer. Vanaf dat moment heb je een webshop account.
Klik rechts bovenin op Login. Hier kun je aangeven dat je een nieuwe klant bent en in het bezit bent van een JC Friends kaart. Je voert dan vervolgens de volgende gegevens in:
  • Kaartnummer
  • Secure Code
  • Nieuw wachtwoord
Als je je wachtwoord bent vergeten, dan kun je deze opvragen via onze website. Je klikt rechts bovenin op Login. Onder de terugkerende klant staat ook aangegeven 'wachtwoord vergeten'. Op dat moment wordt er een e-mail naar jouw e-mailadres verstuurd met daarin een nieuw wachtwoord.
Jazeker! Het is mogelijk om als gast een bestelling te plaatsen. Het voordeel van een webshop account is dat je eenvoudig je bestelgeschiedenis terugziet en je adresgegevens bewaard blijven.

Is jouw vraag niet beantwoord? Stel de vraag via klantenservice@jeanscentre.nl Wij doen onze uiterste best om jouw vraag binnen 1 werkdag te beantwoorden.