Skip to content Skip to navigation

NEW CONCEPT STORES

Jeans Centre is al ruim veertig jaar te vinden in de winkelstraten. In de loop der jaren hebben onze winkels een aardige metamorfose ondergaan!
Nu zijn er al meer dan 50 winkels omgetoverd naar ons nieuwste winkelconcept.

Ons nieuwe concept is afgeleid van de oude Franse boulangerie, waar service, vriendelijkheid en authenticiteit centraal staan. Het stoere en authentieke van ons zie je terug in het hout en staal van het interieur en de denim gerelateerde accessoires. Bijzonder aan dit concept zijn vooral de service aspecten. Bij de grote jeanswand word je door onze jeansadvisors geholpen om de juiste fit en maat te vinden, waarna je jouw perfecte jeans direct gratis korter kunt laten maken in ons jeansatelier. Ook geniet je van de lekkerste koffie en wacht je in de fijne fauteuils. Is er een artikel niet meer in jouw maat? Dan krijg je het artikel gratis thuisgestuurd door te bestellen via de kiosk.

Shop The Look

(Extra) grote jeanswanden

Vind jouw perfecte jeans fit in onze extra grote jeanswanden. Heb je met jouw lange benen vaak moeite om een goede jeans te vinden? Onze dames jeans gaat tot lengte 36 en voor heren zelfs tot lengte 38!
 
Shop The Look

vermaakservice in ons jeansatelier

In de vernieuwde Jeans Centre winkels hebben wij een speciaal jeansatelier. Hier kun je gratis jouw nieuw gekochte jeans in lengte laten vermaken. Ook kun je hier terecht om jouw jeans te laten repareren.
 
Shop The Look
 

fijne Zithoek

Ben je zelf niet zo’n shopper maar jouw vriend of vriendin wel? Geen zorgen! In onze 3.0 concept winkels hebben we fijne fauteuils waar je heerlijk kunt zitten. Zo is wachten helemaal niet erg meer.
 
Shop The Look

Koffiecorner

Trek in een lekker kopje koffie? Ook daarvoor kun je naar onze 3.0 concept winkels komen! Alle vernieuwde winkels hebben een speciale koffiecorner, waar je altijd welkom bent voor de heerlijkste koffie, cappucino’s of espresso’s.


IMPRESSIE VAN ONZE WINKELS

Shop The Look
Shop The Look
Shop The Look
Shop The Look