Skip to content Skip to navigation

 
 


 

Bij Jeans Centre vinden wij het belangrijk om elkaar te helpen. Wij willen ons inzetten voor anderen en iets terugdoen voor de maatschappij. Daarom startten wij 20 juni, op Wereld Vluchtelingen Dag, een uniek project: Refujeans.

Afgelopen jaren is er een grote toestroom aan vluchtelingen naar Nederland. Zij hebben alles achtergelaten in hun thuisland en komen ons land binnen met enkel de kleding die zij op dat moment aan hebben.

Het Leger des Heils zamelt al jaren kleding in, o.a. voor vluchtelingen. Wat zij hebben gemerkt is dat er in de kledingzakken altijd relatief weinig jeans zit. Jeans is namelijk een tijdloos en duurzaam product, waar veel behoefte aan is. Vandaar dat wij de handen in een hebben gestoken met het Leger des Heils om zoveel mogelijk jeans in te zamelen.

Hoe werkt het?
Vanaf 20 juni staat er in iedere Jeans Centre winkel een Rebox. Doneer jouw vergeten jeans in deze box en help daarmee een vluchteling! Als dank voor jouw donatie ontvang je een kortingsbon met 20% korting op jouw nieuwe jeans. Deze bon is geldig in alle Jeans Centre winkels en online. Je kunt maximaal één kortingsbon per jeans inleveren. De korting is niet geldig in combinatie met andere acties/aanbiedingen.

Deze actie loopt van 20 juni t/m 31 augustus 2017. De korting is geldig op alle jeans inclusief jeans uit de sale. De korting is niet geldig in combinatie met overige acties.

> Vind een Rebox