Menu
WINKELMAND
0
0.-
INLOGGEN
ZOEK WINKEL

DE DENIM MARKET IS BEGONNEN! | SHOP NU 2 JEANS VOOR €100 EN NOG VEEL MEER TOP DEALS

Home
KLANTENSERVICE

BETALING

Binnen onze webshop kun je op verschillende manieren betalen namelijk:

  • iDeal
  • Visa
  • Master Card
  • PayPal
  • Payconiq
  • JC Gift Card
  • Afterpay

Zodra je betaling is afgerond is jouw bestelling geplaatst. Wij zullen je bestelling dan ook z.s.m. verwerken.

Hieronder staan de meest gestelde vragen met betrekking tot Jouw Betaling:

> HOE KAN IK MIJN BESTELLING BETALEN?
IDEAL
De volgende banken zijn hierbij aangesloten: ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN Bank, Friesland Bank, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers of SNS Bank. iDEAL is veilig, snel en makkelijk!

CREDIT CARD
Bij Jeans Centre kun je betalen met je Visa en Mastercard creditcard. Bij ons kun je er vanuit gaan dat je betaling veilig verloopt. Wij versleutelen je creditcards gegevens via de SSL-methode en dit is altijd veilig. Tijdens de betaling wordt er gevraagd naar je CVC code. Deze 3-cijferige code vind je op de achterkant van je creditcard, het zijn de laatste 3 cijfers.

PAYPAL
Gemakkelijk en veilig betalen doe je met PayPal. Om te betalen met PayPal heb je een PayPal-account nodig. Deze kun je gemakkelijk aanmaken op de website van PayPal. Betaling van je bestelling via PayPal is geheel gratis.

PAYCONIQ
Met Payconiq reken je snel en veilig af door gebruik van je smartphone en de Payconiq app. Deze app is gratis te downloaden in de App Store en de Google Play Store. Als je kiest voor deze betaalmethode reken je af middels het scannen van een QR-code. Veilig en simpel betalen met je smartphone!

JC GIFT CARD
De JC Gift Card is vooralsnog alleen in één van onze filialen te koop. De cadeaubon kan zowel online als in onze JC Store verzilverd worden.

AFTERPAY

Betaal jouw bestelling 14 dagen na het plaatsen van jouw order. Indien je kiest voor het betalen via AfterPay, komen er extra servicekosten bij á €1,50.

> WAAROM KAN IK GEEN GEBRUIK MAKEN VAN ACHTERAF BETALEN?

Als jouw verzoek tot achteraf betalen geweigerd wordt kan dat een aantal redenen hebben:

BEN JE NOG GEEN 18 JAAR OF OUDER?
We accepteren alleen betalingen achteraf van klanten die 18 jaar of ouder zijn.

BEN JE EEN NIEUWE KLANT VOOR AFTERPAY?
Maak je voor de eerste keer gebruik van de achter betalingsdienst Afterpay, dan kan het zijn dat het bedrag voor jouw eerste order te hoog ligt. Uit veiligheidsoverwegingen stelt Afterpay een maximaal bedrag vast voor de eerste order. Je kunt voor een lager bedrag bestellen of anders kiezen om te betalen via iDeal of creditcard.

HEB JE MEERDERE BESTELLINGEN OPENSTAAN BIJ AFTERPAY?
We adviseren je om eerst alle openstaande orders te betalen. Daarna kun je weer nieuwe bestellingen doen. Let op, dit kunnen dus ook bestellingen zijn van andere webwinkels die ook samenwerken met Afterpay.

STAAT ER NOG EEN BEDRAG OPEN BIJ AFTERPAY?
We raden je aan om eerst het openstaande bedrag te voldoen. Ook hier geldt dat het kan gaan om openstaande bedragen van bestellingen bij andere webwinkels.

HEB JE BIJ BOVENSTAANDE SUGGESTIES NOG GEEN ANTWOORD GEVONDEN?
Het kan zijn dat de gegevens die via Afterpay getoetst zijn hebben geleid tot het afwijzen van het verzoek tot achteraf betalen. Afterpay toetst de door u opgegeven gegevens met data uit openbare bronnen en met de informatie die zij krijgen van rechtbanken, incassobureaus of deurwaarders. Als service naar jou als klant en om te voldoen aan de wettelijke bepalingen kun je ten alle tijden inzicht krijgen in jouw gegevens en in de reden van weigering van jouw verzoek. Je kunt dit doen door contact op te nemen met Afterpay. Graag willen we benadrukken dat je altijd een bestelling kunt plaatsen bij JeansCentre.nl als je kiest voor betaling via Ideal of Creditcard.

> IK HEB ONTERECHT EEN BETALINGSHERINNERING ONTVANGEN?

Voor vragen over betalingen per factuur verzoeken wij je om contact op te nemen met onze klantenservice. Vermeld daarbij altijd jouw ordernummer.

> ALS IK VOOR ACHTERAF BETALEN KIES WANNEER MOET IK DAN BETALEN?

Als je kiest voor achteraf betalen, betaal je bij ons via AfterPay. Hier dien je een account aan te maken. Via jouw account van AfterPay kun je dan een moment kiezen om te betalen. Dit dient uiterlijk binnen 14 dagen na je bestelling te gebeuren.

> IS HET MOGELIJK OM MIJN FACTUUR TE VOLDOEN IN EEN JEANS CENTRE STORE?

Het is niet mogelijk om het 'achteraf betalen' in een Jeans Centre Store te voldoen. Je factuur blijft dan open staan.

> IK WIL ONLINE AFREKENEN MET DE FASHIONCHEQUE, KAN DAT?

Nee, je kunt helaas niet met de Fashioncheque betalen via onze webshop. Binnenkort zal dit wel mogelijk zijn. We zijn hier momenteel mee bezig. Je kunt wel met de Fashioncheque terecht bij onze Jeans Centre Stores. Vind jouw JC Store via de storefinder.

> IK WIL ONLINE AFREKENEN MET MIJN JC GIFTCARD, KAN DAT?

Ja het is mogelijk om je bestelling af te reken met de JC Giftcard. Deze optie staat vermeld bij de betaalmogelijkheden.

Is jouw vraag niet beantwoord? Stel de vraag via klantenservice@jeanscentre.nl Wij doen onze uiterste best om jouw vraag binnen 1 werkdag te beantwoorden.


ADVIES & SERVICE

LAND

  • Ik woon in