Menu
WINKELMAND
0
0.-
INLOGGEN
ZOEK WINKEL

Shop nu in onze MID SEASON SALE met korting TOT 50% | Shop Dames - Heren - Meisjes - Jongens

Cars Kleding

Sinds 1982 zijn Cars Jeans denim makers en ontwerpen de meest trendy items, zonder daarbij onze geschiedenis uit het oog te verliezen. Cars Jeans staat bekend om zijn perfecte fit, sterke basics en unieke artworks. Het is een family brand waar je slaagt voor een totaal look!

Denim trends meet cool basics!

Naast de vaste jeanscollecties heeft Cars Jeans een breed aanbod van onder andere jassen, sweaters, t-shirts voor zowel heren, dames als kinderen. Deze items zijn eindeloos te combineren met een jeans, waardoor je heel eenvoudig een totaallook creëert.

De Cars collectie bekijken

Klik op de afbeelding hieronder om direct te filteren op dames, heren, meisjes of jongens.

Cars kleding maatvoering

Cars Dames
De damesjeans van Cars is verkrijgbaar vanaf waistmaat 24 tot en met waistmaat 36. De beschikbare lengtematen zijn 28 tot en met lengtemaat 36.
De dames bovenkleding van Cars is verkrijgbaar in maat XS tot en met XXL.

Cars Herenjeans
De herenjeans van Cars is verkrijgbaar vanaf waistmaat 27 tot en met waistmaat 38. De beschikbare lengtematen zijn 32 tot en met lengtemaat 34. Een aantal populaire modellen van de jeans zijn de Blast, Blizzard, en Bates.
De heren bovenkleding van Garcia is verkrijgbaar in maat XS tot en met XXXL.

Cars Meisjesjeans
De meisjes jeans en bovenkleding van Cars is verkrijgbaar in maat 140 tot en met 176. Een mooie en trendy collectie voor tieners.

Cars Jongensjeans
De jongens jeans en bovenkleding van Cars is verkrijgbaar in maat 140 tot en met 176. Een mooie en trendy collectie voor tieners.


OVER JEANS CENTRE