Menu
WINKELMAND
0
0.-
INLOGGEN
ZOEK WINKEL

Shop nu in onze MID SEASON SALE met korting TOT 50% | Shop Dames - Heren - Meisjes - Jongens

Garcia Kleding

Garcia is een stoer merk. Ze bieden comfortabele en makkelijk te combineren kleding voor iedereen. Kies een stoere jeans, zoek er een gaaf shirt bij en je bent klaar. Garcia is er voor de avonturier die overal voor open staat, net zoals zij zelf. Garcia focust op de toekomst en is voortdurend bezig met het zoeken naar wat de wereld te bieden heeft. Hier passen zij de eigentijdse kleding die zij ontwerpen op aan.

Garcia ontwerpt kleding voor dames, heren en kinderen. Naast vele soorten jeans kun je kiezen uit shirts, broeken, jurkjes, shorts, jassen, basics. Oftewel: oneindig veel aanbod. Bij Garcia kun je in één aankoop slagen voor de hele familie. Je kunt kwalitatieve jeans vinden voor ieder familielid maar je kunt deze ook combineren met de rest van de collectie. Ongeveer vier keer per jaar komt er een nieuwe Garcia collectie beschikbaar bij Jeans Centre.

De Garcia collectie bekijken

Klik op de afbeelding hieronder om direct te filteren op dames, heren, meisjes of jongens.

Garcia kleding maatvoering

Garcia Dameskleding
De damesjeans van Garcia is verkrijgbaar vanaf waistmaat 24 tot en met waistmaat 36. De beschikbare lengtematen zijn 28 tot en met lengtemaat 36. Garcia jeans zijn er ook voor de vrouwen met de mooie lange benen! Een aantal populaire modellen van de jeans zijn de Celia, Rachelle, en Caro.
De dames bovenkleding van Garcia is verkrijgbaar in maat XS tot en met XXL.

Garcia Herenkleding
De herenjeans van Garcia is verkrijgbaar vanaf waistmaat 26 tot en met waistmaat 52. De beschikbare lengtematen zijn 30 tot en met lengtemaat 38. Een aantal populaire modellen van de jeans zijn de Savio, Fermo, en Rocko.
De heren bovenkleding van Garcia is verkrijgbaar in maat XS tot en met XXXL.

Garcia Meisjeskleding
De meisjes jeans en bovenkleding van Garcia is verkrijgbaar in maat 92 tot en met 176. Van peuter/kleuter tot tiener! Een aantal populaire modellen van de jeans zijn de Mylah, Rianna, en Sara.
De beschikbare schoenmaten 31 t/m 34, 35t/m 38 en 39 t/m 41.

Garcia Jongenskleding
De jongens jeans en bovenkleding van Garcia is verkrijgbaar in maat 92 tot en met 176. Van peuter/kleuter tot tiener! Een aantal populaire modellen van de jeans zijn de Xandro, Xevi en Tavio.
De beschikbare schoenmaten 31 t/m 34, 35t/m 38 en 39 t/m 41.


OVER JEANS CENTRE