Menu
WINKELMAND
0
0.-
INLOGGEN
ZOEK WINKEL

Shop nu in onze MID SEASON SALE met korting TOT 50% | Shop Dames - Heren - Meisjes - Jongens

LTB Kleding

Denim is tijdloos en eindeloos. Jeans maken een groot onderdeel uit in het dagelijks leven van mensen. De jeanscultuur stelt je in staat om je comfortabel, vrij, elegant en zelfverzekerd te voelen. LTB Jeans "A never ending passion for denim, since 1948".

Elke LTB jeans draagt ​​de sporen van unieke ontwerpen gecombineerd met vakmanschap van deze eeuw. De trends haalt LTB uit Istanbul, waar hun roots liggen, en geven deze terug aan de wereld. LTB biedt een breed assortiment aan Jeans aan met verschillende fittingen en washings. Altijd een model wat bij jouw wensen aansluit.

Bij LTB staat kwaliteit hoog in het vaandel. Dit komt terug in de productie, de werknemers en de werkprocessen.

LTB biedt een brede collectie van jeans tot tops, rokken, en jassen voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Ongeveer vier tot zes keer per jaar worden er nieuwe collecties op Jeans Centre gelanceerd. Kleding voor het hele gezin!

De LTB collectie bekijken

Klik op de afbeelding hieronder om direct te filteren op dames, heren, meisjes of jongens.

LTB jeans maatvoering

LTB Damesjeans
De damesjeans van LTB is verkrijgbaar vanaf waistmaat 25 tot en met waistmaat 52. De beschikbare lengtematen zijn 30 tot en met lengtemaat 36. LTB jeans zijn dus ook beschikbaar in grote maten voor de curvy vrouw.


OVER JEANS CENTRE