Logo
Pilot Herenkleding bij Jeans Centre

Pilot herenkleding

Bij Jeans Centre vind je spijkerbroeken en herenkleding van verschillende merken, waaronder ook een aantal eigen labels. Pilot is daar één van. Een mooi merk waar we bijzonder trots op zijn en een echte aanrader voor heren die houden van casual mode met een tijdloos karakter. De collectie van Pilot is minder trendgevoelig, maar bestaat juist uit items waar je jaren van kunt genieten. Natuurlijk zijn er bestsellers als de kwalitatieve Pilot jeans, maar bij dit merk vind je ook stijlvolle T-shirts, overhemden, truien en meer bovenkleding. De nieuwste collectie van Pilot shop je in één van onze winkels of direct online.

Smart casual, zo laat de stijl van Pilot zich het beste omschrijven. Pilot is één van de eigen merken van Jeans Centre en richt zich op mannen die houden van volwassen, en tijdloze mode. Met de herenkleding van Pilot weet je zeker dat je goed voor de dag komt. Nu, volgend jaar én lang daarna. De kleding van Pilot is namelijk comfortabel én kwalitatief. De spijkerbroeken, shirts, polo’s en sweaters van Pilot zijn prachtig om te zien, zitten lekker én gaan lang mee.

Pilot jeans zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuringen en wassingen. Twee kwalitatieve Pilot Jeans heb je al voor slechts € 70,-

De ruime collectie aan bovenkleding van Pilot maakt jouw outfit helemaal compleet. Truien, sweaters, vesten, jassen of t-shirts, je vindt het allemaal bij Jeans Centre. Ongeveer vier keer per jaar komt er een nieuwe Pilot collectie beschikbaar bij Jeans Centre.

De Pilot collectie bekijken

Klik op de afbeelding hieronder om direct te filteren op truien & vesten, shirts & polo's, jeans of short. Bekijk de hele Pilot collectie hier.

Truien en vesten

Truien en vesten

Shirts & polo's

Shirts & polo's

Jeans

Jeans

Shorts

Shorts

Pilot herenkleding maatvoering

De herenjeans van Pilot zijn verkrijgbaar vanaf waistmaat 28 tot en met waistmaat 44. De beschikbare lengtematen zijn 30 tot en met lengtemaat 36. Het populairste model jeans van Pilot is de Palmer.
De heren bovenkleding van Pilot is verkrijgbaar in maat M tot en met XXXL.

Social network icon
Social network icon
Social network icon
Social network icon
jc nieuwsbrief

OVER JEANS CENTRE


Footer logoFooter logoFooter logoFooter logoFooter logoFooter logoFooter logoFooter logo