Logo
Rockford Mills herenkleding bij Jeans Centre

Rockford Mills

Rockford Mills: For the modern man. Rockford Mills is een denim merk gebaseerd op de sfeer van een oud mijnwerkersplaatsje in de US: Rockford. Rockford Mills heeft een passie voor spijkerbroeken. Niets meer en niets minder. Als échte spijkerbroekmakers ontwerpen zij klassieke jeanswear voor de moderne man. Dit houdt in dat de klassieke uitstraling van de mijnwerkers in Rockford erin verwerkt is, maar dan wel met het nodige comfort. Comfort is wat ons betreft namelijk één van de belangrijkste aspecten van het leven.Wij geloven dat een spijkerbroek je leven makkelijker moet maken en een echte toevoeging moet zijn. De basis van iedere dag, welke activiteit er ook op de planning staat. Een goede spijkerbroek is een investering en wij begrijpen dat de keuze soms overweldigend is. Wij houden het daarom simpel, met een kleine selectie basismodellen. Deze geven wij dan wél genoeg verschillende wassingen om voor iedere man of gelegenheid een jeans naar wens te hebben.

Bij Jeans Centre vind je spijkerbroeken en herenkleding van verschillende merken, waaronder ook een aantal eigen labels. Rockford Mills is daar één van. Een stoer in-house merk en een echte aanrader voor heren die houden van tijdloze en stijlvolle kleding. De collectie van Rockford Mills is minder trendgevoelig, maar bestaat juist uit kwalitatieve items waar je jaren van kunt genieten. De spijkerbroeken, shirts, jacks en sweaters van Rockford Mills zitten lekker én gaan lang mee.

Rockford Mills herenkleding bij Jeans Centre

Rockford Mills kleding maatvoering

De herenjeans van Garcia is verkrijgbaar vanaf waistmaat 26 tot en met waistmaat 52. De beschikbare lengtematen zijn 30 tot en met lengtemaat 38. Een aantal populaire modellen van de jeans zijn de Savio, Fermo, en Rocko.
De heren bovenkleding van Garcia is verkrijgbaar in maat XS tot en met XXXL.

Social network icon
Social network icon
Social network icon
Social network icon
jc nieuwsbrief

OVER JEANS CENTRE


Footer logoFooter logoFooter logoFooter logoFooter logoFooter logoFooter logoFooter logo