Menu
WINKELMAND
0
0.-
INLOGGEN
ZOEK WINKEL

Shop nu in onze MID SEASON SALE met korting TOT 50% | Shop Dames - Heren - Meisjes - Jongens

Authentieke jeans die nooit uit de mode gaan

Wrangler is het denimmerk voor dagelijks gebruik. Een authentieke jeans voor zowel de moderne, als de klassieke man of vrouw. De denims van Wrangler worden ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de mensen die het dragen.

Dit is al sinds 1947, sinds het ontstaan van Wrangler in: Greensboro, North Carolina, Amerika. Het merk wilde de perfecte jeans, jack en shirts ontwerpen voor cowboys. Deze spijkerbroeken hadden extra features voor de perfecte jeans voor de cowboy. Met bijvoorbeeld de horlogezakken en de zeven in plaats van vijf gebruikelijke riemlussen.

Vandaag de dag is er nog steeds oog voor detail maar dan meer met de alledaagse wensen en mode in gedachte. “Denim Performance”, de Wrangler jeans houdt jou warm in de winter, koel en droog in de zomer.

Duurzaam, authentiek en stijlvol is wat je van Wrangler kan verwachten.

De favoriete authentieke jeans voor heren zijn de: Greensboro en de Texas. Daarnaast hebben we het model Frontier en een tweetal denim jacks in de collectie. Met de Flare, de Straight en de High-Rise Skinny hebben we ook drie vrouwen modellen, deze zijn ontwikkelt met de Body Bespoke®-technologie om je rondingen te omhullen en te flatteren

De Wrangler collectie bekijken

Klik op een afbeelding hieronder om de Wrangler jeans collectie te bekijken voor heren en dames.

HEREN

Bekijk alle heren fits.

DAMES

Bekijk alle dames fits


OVER JEANS CENTRE