Menu
WINKELMAND
0
0.-
INLOGGEN
ZOEK WINKEL

Het is Denim Market | 2 jeans voor €100 | Shop Dames, Heren, Meisjes, Jongens.

KIDS & TEENS RESTYLE WORKSHOP MET DESIGNER DAVID PAULUS

Diezerstraat 47, ZWOLLE 

In onze mooie winkel in Zwolle hebben we een nieuwe afdeling geopend met de mooiste Kids & Teens collectie in maat 140 t/m 176. Dit leuke nieuws willen we graag met jullie vieren. Het atelier in onze winkel leent zich voor inspirerende workshops en daarom organiseren we in het kader van duurzaamheid een super leuke Kids & Teens Restyle Workshop op zaterdag 26 februari van 12:00 tot 17:30 uur en op zondag 27 februari van 13:00 tot 17:00 uur.

Kom gezellig langs, doe mee en ‘have fun with your denim’. Met een beetje customization leeft je oude jeans langer! Neem daarom je oude of kapotte denim mee of schaf iets leuks aan in onze winkel en versier het meteen. 

We hebben een samenwerking opgezet met een echte denim & fashion lover, namelijk designer David Paulus, die voor sommigen van jullie misschien al bekend is van zijn restyle workshop bij H&M. Hij kan op een inspirerende en speelse manier jouw item pimpen met allerlei leuke oplossingen en ideeën zoals het plaatsen van patches, om jouw denim een nieuw leven in te blazen.

Get inspired & pimp your denim!  

Over David Paulus

David Paulus (1986), geboren en getogen op Curaçao, is een van de autodidactische en zelfvoorzienende opkomende ontwerpers. David Paulus verschilt van de meeste jonge ontwerpers in zijn visie. David creëert ‘Art Couture’ en sluit op die manier niet aan bij de reguliere modewereld. “Mijn creaties zijn geïnspireerd door en gebaseerd op mijn liefde voor kunst. Mijn shows zijn dan ook meer een theaterstuk dan een klassieke catwalk presentatie en altijd gebaseerd op een thema”. David heeft een aantal spectaculaire thema's getoond zoals "Alice & the dolls" in 2011 (een van zijn allereerste shows), "The birth of the psycho" in 2012 en "The Nutcracker" in het Talent Lab van Amsterdam Fashion Week in 2013. David Paulus heeft de kans gehad om stage te lopen bij de grote Chinese ontwerper Sheguang Hu uit Nederland en Eco-ontwerpers Ellen Willink en Kasia Markowska. David Paulus ontwerpt niet alleen zijn eigen stoffen (zoals bijvoorbeeld geschetste portretten van Anna Wintour in zijn “No Name”-collectie in 2013), maar maakt ook zijn eigen shows; locatie, modellen, muziek en choreografie! Davids doel op de catwalk is altijd entertainment.


OVER JEANS CENTRE