Logo
Single Banner Image Mobile
Single Banner Image Mobile

De voorpret kan weer beginnen: Kerstshoppen! It’s The Most Wonderful Time Of The Year en dat betekent niet alleen maar stressvolle momenten in de keuken en familie en vrienden over de vloer, maar ook dat de feestelijke outfits weer uit de kledingkast gehaald mogen worden. Laat je alvast inspireren door de nieuwste feestcollecties en cadeaus voor onder de kerstboom. 

Maar welke outfit is nou het meest geschikt voor de verschillende feestelijke gelegenheden deze decembermaand. Kies voor outfits die niet alleen feestelijk zijn, maar ook perfect casual gedragen kunnen worden. Experimenteer met verschillende laagjes of opvallende allover prints voor het kerstdiner of proostmoment om een voor twaalf op oudjaarsavond.

Met een casual laag kom je altijd goed voor de dag. Ga voor een complete look door het te combineren met een pantalon of chino, of draag het apart en kies de perfecte feestelijke look. Bij het woord ‘Chic’ denk je al snel aan een basic overhemd, maar ga creatief om met de eindeloze mogelijkheden. Een comfy sweater onder een overshirt of een opvallend maar toch feestelijk printje onder een blazer. Met verschillende kledingcombinaties ben je klaar voor verschillende decembermaand feestjes!


Of we een witte kerst krijgen is nog de vraag. Maar wanneer we naar buiten kijken is de kans groot dat wij begroet worden door koude winterdagen. Warme laagjes in een feestelijke outfit kunnen dus niet ontbreken. Met hoge col heb je een perfect item te pakken om de kou te trotseren en je voor te bereiden op een feestmaal of nieuwjaarswensen in de voortuin. Iets minder warm, maar wel stijlvol en vrouwelijk is een feestelijke jumpsuit. Hiermee heb je in een handomdraai een complete outfit.

Niet alleen de outfit stress komt weer op. Maar ook de vraag: Wat zet ik op mijn verlanglijstje? Bij Jeans Centre slaag je niet alleen voor feestelijke outfits, maar ook de leukste kerstcadeaus. Warme voeten met huissokken, trotseer de kou met een comfy sjaal en muts of verras de gelukkige met een nieuw paar schoenen.

Ook tellen we dit jaar weer af naar de feestdagen en begint de voorpret al vroeg. Wij tellen de dagen tot kerst dagelijks af met de Festive Countdown adventskalender. Vanaf donderdag 1 december tot en met zaterdag 24 december maak je dagelijks kans op de leukste prijzen en verassingen. Wil je geen deurtje missen? Blijf via deze pagina op de hoogte!

Social network icon
Social network icon
Social network icon
Social network icon
jc nieuwsbrief