Single Banner Image Mobile

De jeans trends van 2024

Een nieuw seizoen: het perfecte moment voor nieuwe denim trends. De jeans is wellicht het meest tijdloze item, maar het aanbod aan keuzes is oneindig. In het straatbeeld en in je kledingkast is een goede jeans een niet te ontbreken mode item. Maar wat zijn nou de jeans trends van 2024?

Met een frisse blik ben je eerder al geïnspireerd op de voorjaar- en najaarstrends van het afgelopen jaar. Maar nu mag je weer vooruit kijken naar het voorjaarsseizoen, waar de frisse wassingen weer terugkeert en we de donkere wassingen voor nu achter ons laten. Waarschijnlijk heb je toch al meer dan één spijkerbroek in je kledingkast liggen, dus aanvullen met een van de nieuwe trending jeans kan nooit kwaad.

Bij Jeans Centre hebben we het komende voorjaar weer de meest inspirerende en trendsettende jeansstijlen. Dit voorjaar zien we verschillende fits terug die we in het najaar ook al voorbij zagen komen. Maar met de jeans trends van 2024 zien we verfrissende nieuwe fits, een comeback van de lage taille en de klassieke (maar ook nieuwe) fits voor heren. Een denim kan altijd, bijvoorbeeld gecombineerd met een fijne tussenjas of een nette blouse. Laten we de meest opvallende trends van 2024 verkennen.

Ontdek de trends van 2024

Frisse wassingen

Het afgelopen najaar onarmde we donkere wassingen: Indigo, zwarte en grijze jeans. Dit voorjaar verwelkomen we de trend van frisse, lichte wassingen. Deze lichte wassingen staan centraal en bepalen de sfeer van het voorjaar van 2024. Of je nu kiest voor een casual of formele look, deze veelzijdige jeans zijn perfect te stylen voor elke gelegenheid. Laat je outfit stralen door te beginnen met jouw favoriete denim in een lichte wassing en creëer zo jouw eigen unieke voorjaarslook. Verken de nieuwste jeans trends 2024 voor een frisse en eigentijdse uitstraling.

Single Banner Image Mobile

Wijder, wijder, wijder…

Voor dames staat het voorjaar van 2024 in het teken van de uitstraling met wijde pijpen. Deze populaire trend blijft ook dit voorjaar aanwezig, maar nu gecombineerd met lichte wassingen. Denk aan jeans die vanaf de heupen ruim uitlopen, waardoor een elegante beweging en een stijlvolle uitstraling ontstaan. Of je nu kiest voor de mom fit, bootcut of een wide fit, deze verschillende fits zijn allemaal belangrijke trends in de jeansmode van 2024. Combineer ze met hakken voor een verlengend effect of ga voor sneakers voor een relaxte en eigentijdse uitstraling. Wijdere pijpen bieden niet alleen comfort maar ook stijl, en ze vormen een verfrissend contrast met de strakke skinny jeans. Ontdek de nieuwste jeans trends 2024 voor een eigentijdse en veelzijdige garderobe.

Single Banner Image Mobile

Een klassieke fit

In het voorjaar van 2024 staat de herenjeans in het teken van tijdloze stijl met klassieke fits. Of je nu de voorkeur geeft aan een tapered fit of skinny fit, het belangrijkste detail blijft onveranderd. Deze klassieke fits herinneren ons eraan dat sommige trends de moeite waard blijven en nooit uit de mode raken. Maar wil je toch gaan voor een out-of-the-box optie kijk dan eens naar een dad fit, straight fit of boot fit. Ontdek de nieuwste jeans trends 2024 en geef een moderne twist aan de tijdloze elegantie van klassieke herenfits.

Single Banner Image Mobile

Het gigantische aanbod aan fijne jeans maakt de zoektocht naar de perfecte denim voor het jaar 2024 niet gemakkelijk, maar met bovenstaande trends ben je weer een stap dichter bij de perfecte jeans!

Ontdek de trendy jeans bij Jeans Centre
Van wijde pijpen, tot skinny legs. Bij Jeans Centre vindt je de perfecte jeans voor het voorjaar. Laat je inspireren door onze favorieten:

Wil je weten wat voor jouw de perfecte jeans fit is, lees over onze verschillende fits of over welke fit het beste bij jouw figuur past. Benieuwd naar nog meer fashion inspiratie. Bekijk dan onze ‘Shop The Look’ met maandelijkse nieuwe stijladviezen.

Social network icon
Social network icon
Social network icon
Social network icon
jc nieuwsbrief