Menu
Logo
Bag IconWINKELMAND
User IconINLOGGEN
Location iconZOEK WINKEL
Single Banner Image DesktopSingle Banner Image Mobile

De jeans trends van 2023

Een nieuw jaar: het perfecte moment voor nieuwe denim trends. De jeans is wellicht het meest tijdloze item, maar het aanbod aan keuzes is oneindig. In het straatbeeld en in je kledingkast is een goede jeans een niet te ontbreken mode item. Maar wat zijn nou de trends van het jaar 2023?

Laat je inspireren met een frisse blik op het nieuwe jaar. Waarschijnlijk heb je toch al meer dan één spijkerbroek in je kledingkast liggen, dus aanvullen met een van de nieuwe trending jeans kan nooit kwaad. Hoewel we deels de jeans trends van 2022 achter ons kunnen laten, zien we gelukkig ook gelijkenissen.

Misschien heb je er nog wel eentje in je kledingkast liggen van het afgelopen jaar, of misschien van nog langer geleden. In 2023 is hét jeansmodel een denim met wijde pijpen. Dit zagen we het afgelopen jaar al in het straatbeeld, maar in 2023 maken ook verschillende jeans trends 90’s en 00’s een comeback.

Frisse wassing

Met een frisse blik op het nieuwe jaar, kijken we ook uit naar de eerste zonnestralen en krijgen we zin in de zomer. En in 2023 zijn de lichte denim kleuren helemaal hot! Iedere outfit begint met je favoriete denim in een lichte wassing. Of je nou voor een denim gaat met wijde pijpen of juist een skinny leg, de lichte wassing is de trend van het komende seizoen.

Het lente en zomerseizoen is het perfecte moment om los te gaan met verschillende combinaties. Ga voor denim-on-denim met een spijkerjack, een trendy mode item met een allover print of een hippe blazer. Bij een lichte denim staat alles!

Single Banner Image DesktopSingle Banner Image Mobile

Wijder, wijder, wijder…

Single Banner Image DesktopSingle Banner Image Mobile

Een klassieke fit, de jeans trend 2023 voor heren

En waar we voor de dames steeds wijder gaan zien we dat de jeans trends 2023 voor heren nog steeds de klassieke jeans fits. Of nou je voorkeur ligt bij een tapered of skinny fit. Het enige waarop je moet letten dit seizoen is de lichte wassing. En wil je dit jaar een nieuwe fit proberen, is de dad fit een trendy nieuwe optie! 

Single Banner Image DesktopSingle Banner Image Mobile

Het gigantische aanbod aan jeans maakt de zoektocht naar de perfecte denim voor het jaar 2023 niet gemakkelijk, maar met bovenstaande trends ben je weer een stap dichter bij de perfecte jeans!

Trending jeans kopen bij Jeans Centre

Wil je weten wat voor jouw de perfecte jeans fit is, lees over onze verschillende fits of over welke fit het beste bij jouw figuur past. Benieuwd naar nog meer fashion inspiratie. Bekijk dan onze ‘Shop The Look’ met maandelijkse nieuwe stijladviezen.


OVER JEANS CENTRE


Footer logoFooter logoFooter logoFooter logoFooter logoFooter logo