Single Banner Image Mobile

Musthaves voor je herfst- en wintergarderobe

Vind de perfecte herfst- en winteritems voor in je garderobe. Terwijl het najaarsweer terugkeert in Nederland is dit het perfecte moment om je te laten inspireren voor het komende seizoen. Het moment om onszelf te beschermen tegen regenbuien en de koudere dagen met een warme winterjas of comfy trui. Bij Jeans Centre staan de nieuwste najaarscollecties alweer klaar, boordevol met de nieuwste trends voor een stijlvolle outfit.

Van welke musthaves krijg jij zin in het najaar? We helpen je graag op weg met het vinden van jouw perfecte look. Het klassiek ruitpatroon, een hoge col of laagjes, het mag dit najaar allemaal niet ontbreken. Verder is uiteraard een fijne tussen- en winterjas een belangrijk onderdeel aan de kapstok voordat je de deur uitgaat.

Hoog in je bol

Hiermee bedoelen wij uiteraard niet het spreekwoord, maar een warme en stijlvolle col. Deze truien zijn zo veelzijdig en werken zowel chic voor de feestdagen of als een warme outfit voor als je onderuitgezakt op de bank ploft. Een fijne trui met een col is een tijdloos item om elk jaar weer uit de kast te pakken.

Warme en stijlvolle jassen

Een goede jas is een musthave van je herfst- en wintergarderobe. Kies voor een tijdloze parkajas, een klassieke trenchcoat of een trendy pufferjas, afhankelijk van je persoonlijke stijl. Voor zowel dames, heren, meisjes en jongens hebben we dit najaar een ruim aanbod aan jassen die je gemakkelijk combineert met de toffe winterkleding. Investeer in kwaliteit, want een goede jas gaat jaren mee.

Herfst kleding en winterkleding voor dames, heren, jongens en meisjes shop je bij Jeans Centre. Benieuwd naar nog meer najaars favorieten en fashion inspiratie? Bekijk dan onze ‘Shop The Look’ met maandelijks nieuwe stijladviezen.

Social network icon
Social network icon
Social network icon
Social network icon
jc nieuwsbrief