Menu
WINKELMAND
0
0.-
INLOGGEN
ZOEK WINKEL

Wij vinden het belangrijk om aan de toekomst te denken en te werken. Naast de onderstaande 'there for the planet'-campagnes werken wij ook dagelijks aan onze maatschappelijke verantwoording. Wil je meer lezen over hoe Jeans Centre maatschappelijk verantwoordt onderneemt? Lees dan hier verder.

OUR MOST SUSTAINABLE JEANS

Deze jeans is gemaakt van 20% gerecycled post-consumer katoen en heeft al vele verhalen te vertellen. Nu is het tijd voor jou om je eigen herinneringen in deze jeans uit te leven en je unieke imprint toe te voegen, terwijl je je verbindt met het verleden.

Met deze jeans brengen wij het verleden naar het heden, en jij neemt hem mee naar de toekomst. Herinneringen die meer dan een leven mee gaan.

WARMETRUIENDAG

Op 11 februari 2022 is het warme truiendag. Deze dag staat in het teken van energiebesparing met als motto 'verwarm jezelf, niet de wereld'. Als heel Nederland die dag één graadje minder warm stookt, bespaart dat al 6,3 miljoen kilo CO₂.* 

Meedoen is simpel: trek een extra warme trui aan en zet de verwarming een graadje lager. Vraag buren, collega's, vrienden en familie om ook mee te doen want samen energie besparen geeft energie.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wil je meer lezen over hoe Jeans Centre maatschappelijk verantwoordt onderneemt? Lees dan hier verder.


OVER JEANS CENTRE