Menu
WINKELMAND
0
0.-
INLOGGEN
ZOEK WINKEL

Shop nu in onze SALE met korting TOT 70% | Shop Dames - Heren - Meisjes - Jongens

There for the Planet | De jeansspecialist | Jeans Centre

Wij vinden het belangrijk om aan de toekomst te denken en te werken. Naast de onderstaande 'there for the planet'-campagnes werken wij ook dagelijks aan onze maatschappelijke verantwoording. Wil je meer lezen over hoe Jeans Centre maatschappelijk verantwoordt onderneemt? Lees dan hier verder.

REFUJEANS

Wij zijn in samenwerking met het Leger des Heils de inzamelingsactie 'RefuJeans' begonnen. Het doel: zoveel mogelijk tweedehands jeans inzamelen ten behoeve van vluchtelingen in Nederland.

OUR MOST SUSTAINABLE JEANS

Deze jeans is gemaakt van 20% gerecycled post-consumer katoen (dit is het soort katoen dat afkomstig is van kledingstukken die zijn verkocht aan en gebruikt door de consument) en heeft al vele verhalen te vertellen. Nu is het tijd voor jou om je eigen herinneringen in deze jeans uit te leven en je unieke imprint toe te voegen, terwijl je je verbindt met het verleden.

Met deze jeans brengen wij het verleden naar het heden, en jij neemt hem mee naar de toekomst. Herinneringen die meer dan een leven mee gaan.

WARMETRUIENDAG

Op 10 februari 2023 is het warme truiendag. Deze dag staat in het teken van energiebesparing met als motto 'verwarm jezelf, niet de wereld'. Als heel Nederland die dag één graadje minder warm stookt, bespaart dat al 6,3 miljoen kilo CO₂.* 

Meedoen is simpel: trek een extra warme trui aan en zet de verwarming een graadje lager. Vraag buren, collega's, vrienden en familie om ook mee te doen want samen energie besparen geeft energie.

DUURZAME KLEDING VERZORGING

DFNS heeft verschillende sprays in hun assortiment om jou kleding te wassen en beschermen. DFNS heeft als missie om de beste en groenste lifestyle care producten te creëren die er zijn. Zo kan jij doen waar je van houdt terwijl je van de planeet houdt. Met DFNS, is het nooit eerder zo eenvoudig geweest. "GET MESSY. PLAY HARD. LIVE READY."

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wil je meer lezen over hoe Jeans Centre maatschappelijk verantwoordt onderneemt? Lees dan hier verder.


OVER JEANS CENTRE