Single Banner Image Mobile

Authentieke jeans die nooit uit de mode gaan

Denim liefhebbers opgelet! Voor dames hebben we drie prachtige favoriete Wrangler fits bij Jeans Centre. Met de slim, straight en flared fits voor dames hebben we verschillende pasvormen voor een klassieke jeanslook. Met de Wrangler Straight heb je een tijdloze stijl jeans met klassieke rechte broekspijpen die comfort uitstraalt en zorgt voor een casual look. En de Wrangler Flare laat je terugkeren in de jaren '70 met een jeans die uitloopt onder de knieën. Deze flare jeans is de moderne basis voor iedere dames gardarobe. En met de Wrangler High-Rise Skinny heb je een aansluitende jeans die je vrouwlijke curves perfect laat uitkomen. Deze jeans zijn ontworpen met de Body Bespoke® technologie.

Benieuwd naar de fits van Wrangler? Ontdek hieronder meer over de Slim, Straight en Flare van Wrangler:

BODY BESPOKE®

De meeste dames jeans van Wrangler zijn ontworpen met Body Bespoke®-technologie om je rondingen te omhullen en te flatteren. Deze Wrangler dames jeans zien er in elke maat even goed uit!

Hoe?
• Perfecte kontzak; De kontzak is key als het aankomt op hoe de broek oogt. Zoals je je kan voorstellen is dit niet in elke maat hetzelfde. Bij Wrangler plaatsen ze de kontzak voor elke maat net iets anders zodat het er altijd op zijn best uit ziet op jouw billen!
• Yoke-shape; De Yoke-shape is de V-vorm aan de achterkant van een jeans, dit is de basis voor elke jeans. Bij Wranglers Body Bespoke®-jeans is de yoke gevormd per maat om zo de beste pasvorm te garanderen.
• Deskundige meting; Net als aan de achterkant zijn er aan de voorkant van een jeans ook zakjes. Ook deze zakjes worden deskundig nagemeten naar de naden van elke verschillende jeansmaat.

Iedereen verdient een perfect passende Wrangler jeans!

Social network icon
Social network icon
Social network icon
Social network icon
jc nieuwsbrief