Logo

Leggings

Legging dames

Een dames legging kan de basis zijn van iedere outfit, of je nu gaat voor comfortabel of stylish. Neem bijvoorbeeld een zwarte legging voor dames met een oversized T-shirt met een mooie print, of een leren legging voor dames met een overhemd tuniek, een riempje en een paar stoere laarsjes. De legging is niet meer uit je garderobe weg te denken. In de winter wat extra warmte, of draag een korte legging in de zomer.

Lange of korte legging voor dames

Een korte legging is een must in je garderobe. Neem de biker-short trend: draag een korte legging voor dames met een leuk T-shirt en sneakers voor een stoere outfit. Dit is een leuke outfit voor een casual gelegenheid waar je wel goed voor de dag wil komen. Een lange dames legging is prettiger wanneer de temperaturen wat aan de lage kant zijn en zijn ideaal om een lekker stuk in te lopen of fietsen. Draag bijvoorbeeld een dames legging met print, of een zwarte dames legging met een jurkje en leuke accessoires.

Zwarte legging of legging met print

Er zijn veel soorten leggings en dus voor ieder wat wils. Naast gewone dames leggings is er ook de legging broek, leuk met sneakers en een t-shirt met colbert bijvoorbeeld. Erg populair zijn de leren legging voor dames en de zwarte dames legging. Maar ook een legging met print kan een outfit net dat beetje extra geven. De dames legging is één van de meest veelzijdige kledingstukken in de kast van iedere vrouw.

Social network icon
Social network icon
Social network icon
Social network icon
jc nieuwsbrief