Logo

Superslim fit

Superslim fit

Superslim fit jeans voor dames

De superslim fit jeans voor dames accentueert de vrouwelijke vormen. De broekspijpen sluiten strak aan op de benen, vanaf de bovenbeen tot aan de enkel.

De meeste superslim spijkerbroeken bevatten elastaan wat zorgt voor voldoende rek in de jeans. Het polyester zorgt ervoor dat de broek zijn rekbaarheid behoudt en weer mooi terug komt in vorm. Hierdoor zal de slimfit jeans niet snel uitlopen.

Bekende jeans modellen met deze fit zijn de Garcia Celia, Caro en Rachelle. Ook LTB biedt een fijn model superslim aan genaamd Vivien.

Superslim fit jeans in verschillende kleuren en maten

De slim fit jeans voor dames is een jeans waar je veel mee kunt. Door te combineren met diverse bovenstukken zoals een t-shirt of juist een blouse creëer je direct een verschillende uitstraling. Neem een zwarte superslim fit broek voor dames voor een wat nettere gelegenheid of combineer de superslim fit jeans met sneakers voor een casual look.

De superslim spijkerbroek is in verschillende wassingen verkrijgbaar, van licht tot donker en denim zwart. Je hebt hierin ook keuze van merken zoals Garcia, Yezz en Tripper.

De maten jeans bij Jeans Centre gaan van waist maat 24 tot en met een grote maat 52. Lengtematen voor de spijkerbroeken gaan vanaf maat 28 tot en met maat 36. De beschikbare maten kunnen verschillen per collectie en model jeans.

Houd je van een smalle jeans maar wil je ook eens wat anders proberen? Kijk dan eens tussen onze wide fit jeans voor dames of kies voor de flared fit. Deze twee jeans lopen uit vanaf het bovenbeen naar de enkel. Als je de jeans graag helemaal aangesloten aan je benen wilt dragen dan is een skinny fit jeans de beste jeans voor jou.

Jouw superslim fit jeans koop je bij Jeans Centre

Koop je voor het eerst jouw superslim fit jeans bij Jeans Centre? Dan is het handig om te weten welke maat je nodig hebt. Een spijkerbroek superslim fit voor dames is gewoon in je eigen maat te bestellen. Twijfel je toch nog? Dan is onze maattabel daar om jou te helpen kiezen bij de juiste maat. En als de superslim fit spijkerbroek toch nog wat te groot of te klein is, is deze gemakkelijk om te ruilen of te retourneren! Shop jouw jeans gemakkelijk online of kom langs in een van onze winkels.

Social network icon
Social network icon
Social network icon
Social network icon
jc nieuwsbrief

OVER JEANS CENTRE

ADVIES & SERVICE

JC FRIENDS

WERKEN BIJ JEANS CENTRE